Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se na skrivaj poročila!

Ja, res je: Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se poročila v Las Vegasu po podelitvi glasbenih nagrad Grammy 2022!

Novico, da sta si 42-letna resničnostna zvezdnica in 46-letni glasbenik obljubila večno zvestobo, je potrdil sam lastnik kapelice One Love Wedding Chapel.

“Nisem vedel, kdo je, dokler se nista prikazala. Oglašujem kot 24-urno, vendar sta se želela prepričati, da sem še vedno tam. Plačala sta in zahtevala Elvisa Presleyja, to je bilo nujno. Poklical sem nazaj čez 5 minut in rekel, da sem dobil Elvisa in bila sta tam,” je za People o poroki povedal lastnik kapelice One Love Wedding Chapel Marty Frierson. “Prišla sta, se poročila, vrgla šopek na dovozu in zaplesala na Elvisa. Izkazala sta si veliko ljubezni in se zelo zabavala.”

Slovesnost naj bi se zgodila ob 1:45 uri zjutraj (4. aprila) in trajala le 30 minut, snemanje pa ni bilo dovoljeno.

Po poročanju TMZ-ja par ni dovolil kapelici fotografiranja in je namesto tega pripeljal svojega fotografa in varnostnika. Imela sta lastno poročno dovoljenje in lastnik kapelice pa je deloval kot priča. Medij prav tako poroča, da ju je Elvisov imitator razglasil za moža in ženo.

Preberi si tudi:
TOLIKO je stal razkošni zaročni prstan od Kourtney Kardashian

TOLIKO je stal razkošni zaročni prstan od Kourtney Kardashian

Prstanec na levi roki od Kourtney Kardashian je brez dvoma najbolj zanimiv na pogled. Travis Barker je zvezdnico z ogromnim diamantnim prstanom zaprosil za roko med romantično večerjo…