Terminadol – žvečilni gumi, ki odpravi prežvečene hite

…in nova oddaja na Radio Terminal!

V času, ko se na radijskih valovih v želji po ohranjanju širokega kroga poslušalstva krči seznam predvajanih pesmi, je posledica neizbežna: prežvečeni hiti, ki nam včasih gledajo že iz ušes, a so v njih trdno zasidrani.

Ob 10. obletnici delovanja Radia Terminal smo se odločili, da se osredotočimo na širjenje glasbenega obzorja, ki prinaša svežino med poslušalce. Terminadol so naši novi žvečilni gumiji, ki znanstveno dokazano odpravljajo prežvečene hite. Način je zelo enostaven, potrebno je le enakomerno žvečenje, kar je v raziskavi iz leta 2015 potrdila študija na univerzi Reading v Veliki Britaniji.

Da pa se bodo lahko poslušalci izognili prihodnjim prežvečenim hitom, smo v sklopu predstavitve projekta v Radiu Terminal uvedli novo oddajo Terminadol, ki predvaja osebno izbrane, manj znane pesmi znanih izvajalcev. Verjamemo namreč, da je predvajanje raznolikih glasbenih stvaritev korak k večjemu zadovoljstvu poslušalcev, saj je dobre glasbe vsak dan več, potrebno jo je le izbrati. In veseli nas, da smo lahko del tega decibelnega popotovanja tudi mi.