Domov » VIP » Kraljeva poroka: Dramatična vlečka od Meghan Markle imela skrivnostni pomen

Kraljeva poroka: Dramatična vlečka od Meghan Markle imela skrivnostni pomen

VIP
Kraljeva poroka: Dramatična vlečka od Meghan Markle imela skrivnostni pomen
📷 Profimedia

Vezenina nosila prav posebno sporočilo!

Meghan Markle je ob 13. uri naredila dramatični prihod v kapelico Svetega Georgea, kjer se je poročila s princem Harryjem. Na glavi je nosila daljšo tančico, ki je prekrivala diamantno tiaro kraljice Mary, ki jo je podedovala kraljica Elizabeta II., vendar je ni še nikoli nosila. Da jo je na kraljevi poroki lahko nosila Meghan, je bila za nekdanjo igralko vsekakor velika čast!


Meghan je nosila preprosto, elegantno poročno obleko brez okraskov ali vezenin znamke Givenchy, ki jo je za modno hišo oblikovala angleška modna oblikovalka Clare Waight Keller. Vlečka, ki jo je izdelala ista oblikovalka, pa je bila bolj razgibana z delikatno vezenino vzdolž robov, nosila pa je tudi prav poseben pomen.

“Gospodična Markle je izrazila željo, da bi s seboj skozi celotno slovesnost nosila vseh 53 področij Commonwealth-a. Gospodična Waight Keller je oblikovala tančico, na kateri je bila v spektakularni cvetni kompoziciji združena flora, značilna za vsako področje Commonwealth-a,” so sporočili s palače Kensington.

Dolgo poročno vlečko, ki je bila dolga 5 metrov in narejena iz svilenega tila, sta do oltarja v kapelici Svetega Georgea nosila dva dečka, princ Harry pa je dvignil tančico preden sta si z Meghan izmenjala zaobljubi. Kot smo če omenili, jo je na mestu držala diamantna tiara kraljice Mary, ki jo je Meghan za poroko posodila kraljica Elizabeta II.

Dodelana vlečka je prišla lepo do izraza ob sicer zelo preprosti dolgi poročni obleki z dolgimi rokavi in Meghaninimi lasmi spetimi v nizko figo.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on


Takoj po prihodu iz kapelice sta si mladoporočenca kar na stopnicah izmenjala prvi poljub, s katerim sta sicer prekršila kraljevi protokol.

A post shared by E! News (@enews) on