fbpx

Kraljevi fotograf razkril trik, kako fotografira kraljeve otroke

Enak trik je uporabljal tudi pri kraljici Elizabeti.

Kraljevi fotograf Arthur Edwards je spregovoril o svoji več kot štiri desetletja dolgi karieri fotografiranja britanske kraljeve družine.

Med intervjujem za revijo People so ga vprašali, ali obstaja kakšen trik za fotografiranje 9-letnega princa Georgea, 7-letne princese Charlotte in 4-letnega princa Louisa, ki bo vsakemu staršu prišel še kako prav, saj je včasih težko dobiti popolno fotografijo manjših otrok.

“Trik je v tem, da si potrpežljiv,” je povedal Arthur. “S kraljico je bilo enako. Vedel si, da boš sčasoma dobil nasmeh, a moral si biti potrpežljiv.”

En primer, ki ga je delil, je bil, ko je bil princ George star le 3 leta in je leta 2016 skupaj s starši obiskal Kanado.

“George je bil precej mlad in prišel je, da bi se usedel na letalo, da bi šel domov, in začel je prihajati in mahati. Bile so čudovite fotografije, a očitno mu je mama rekla, da naj to naredi,” je dejal Arthur.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

Drugačen zorni kot razkriva povsem drugačno sliko Kim Kardashian

Kim Kardashian je ena najslavnejših žensk na planetu, zato so bili ljudje, milo rečeno, šokirani, ko se je naključno pojavila v londonskem pubu. Po družbenih omrežjih so zaokrožile…