Kraljevi plani za praznike: Sta princ Harry in Meghan Markle povabljena?

Vsako leto pred svojo smrtjo je kraljica Elizabeta gostila veliko praznovanje kraljeve družine na posestvu Sandringham.

Zdaj pa je kraljevi strokovnjak spregovoril o tem, kaj bo kraljeva družina počela za božič in ali bosta Meghan Markle in princ Harry ter njuna otroka Archie in Lilibet za praznike potovala iz Kalifornije v Združeno kraljestvo.

Kralj Charles in kraljica soproga Camilla bosta verjetno gostila
Po novem poročilu naj bi kralj in kraljica soproga letos najverjetneje gostila kraljevi božič na svojem posestvu v Sandringhamu.

Princ William in princesa Catherine se bosta zelo verjetno udeležila kraljevega praznovanja božiča
Princ William in njegova žena sta v preteklosti preskočila praznovanje božiča kraljeve družine, da bi preživela čas z njeno družino Middleton. Vendar pa se zdi, da bodo letos čas preživeli v kraljevem krogu.

Princ George, princesa Charlotte, princ Louis se bodo verjetno udeležili družinskega božiča
Otroci se bodo skoraj zagotovo udeležili kraljevega praznovanja božiča s svojimi starši, ni pa znano, koliko bo javnost videla družino. Pogosto se velikega božičnega sprehoda družine udeležijo le odrasli in za zdaj še ni znano, ali bodo letos morda sodelovali tudi kraljevi otroci.

Princ Harry, Meghan Markle in njuni otroci so povabljeni, a verjetno ne bodo prišli
“Harry in Meghan sta povabljena za božič,” je za ET povedala kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl. “Vendar, kolikor nam je znano, ne bodo prišli v Združeno kraljestvo. Praznični čas bodo preživeli v Kaliforniji.”

Preberi si tudi:
Zanimiva stvar, ki jo kraljeva družina naredi pred (in po) božični večerji

Zanimiva stvar, ki jo kraljeva družina naredi pred (in po) božični večerji

Letošnji božič kraljeve družine bo izgledal tako, kot ni še nikoli doslej. Ampak, božič je čas tradicij in tudi kraljeva družina se jih bo držala do določene mere.…