Vstopnice za turnejo Taylor Swift se preprodajajo za 45.000 dolarjev

Oboževalci Taylor Swift, ki so imeli dovolj sreče, da so se dokopali do vstopnic v predprodaji, bi lahko zdaj zaslužili tudi več desettisoč dolarjev – trg preprodaje je namreč popolnoma eksplodiral po tem, ko je Ticketmaster preklical javno prodajo.

Taylor se prihodnje leto odpravlja na turnejo Eras in cene vstopnic so že v redni prodaji nore. Odvisno od lokacija stadiona, najcenejša cena vstopnice znaša 387 dolarjev, najdražja – prva vrsta pred odrom – pa kar 22.500 dolarjev.

Oboževalci Taylor Swift, ki so si nadeli ime Swifties, so bili izjemno besni, potem ko se je Ticketmaster povsem neprofesionalno lotil predprodaje vstopnic, saj očitno niso bili pripravljeni na takšen naval, zaradi česar je na milijone oboževalcev čakalo na spletu tudi po več ur, da so si zagotovili sedeže za Taylorino prvo turnejo po več letih.

Stvari so postale tako slabe, da je Ticketmaster v četrtek objavil, da je javna prodaja, predvidena za petek, preklicana “zaradi izredno visokih zahtev glede sistemov za prodajo vstopnic in nezadostne preostale zaloge vstopnic, da bi zadostili temu povpraševanju.”

To pa še ni vse – državni tožilec v Tennesseeju je v sredo napovedal, da bo preiskoval velikana za prodajo vstopnic zaradi morebitnih kršitev protimonopolne zakonodaje.

Zaradi vsega tega zdaj tisti srečneži, ki so si zagotovili vstopnice, poskušajo mastno zaslužiti in vstopnice prodajajo tudi za 10-kratno ceno in še več, ostali oboževalci pa so besni tako na Ticketmaster kot na preprodajalce.

Preberi si tudi:
Taylor Swift - Modna.si

Zakaj je Taylor Swift zavrnila nastop na Super Bowlu 2023

Nastop, ki je za vsakega glasbenika čast! Glasne so bile govorice, da bo Taylor Swift nastopila na odru med polčasom Super Bowla 2023, katerega sponzor ni več Pepsi,…