Kuharica družine Kardashian-Jenner razkrila njihovo najljubšo grešno jed

Ne, ne jejo samo solat!

Kardashianke so znane po svojih izklesanih telesih – ne glede na to, ali pozirajo za revijo, so obraz različnih blagovnih znamk ali nastopajo v resničnostnem šovu The Kardashians, vedno so na očeh javnosti. In kaj je torej potrebno, da ohranimo tako izklesano postavo? Njihova osebna kuharica je pravkar razkrila družinsko “strogo” fitnes rutino in “disciplinirano” prehrano ter tudi, kako izničijo grešne obroke.

Khristianne Uy, bolj znana kot Chef K, že skoraj 9 let dela za klan Kardashian-Jenner, saj je kuhala za Kris, Kylie, Khloé, Kourtney in njenega moža Travisa Barkerja ter Kim. “Kar se tiče njihove prehrane, so res disciplinirani,” je povedala.

Vendar pa si vsake toliko časa privoščijo “grešni obrok”, vključno s sirom na žaru ali testeninami, zlasti med prazniki. “Tudi jaz opazim, ko pridejo prazniki,” je pojasnila šefinja K, “mislim, nihče ne poskuša shujšati. Torej jejo testenine, jejo sir, jejo tudi kruh.”

“Ampak,” je nadaljevala, “so vsi tudi zelo aktivni s svojimi jutranjimi sprehodi in telovadnimi rutinami.”

Najljubši grešni obrok družine? Sir na žaru. “Brez dvoma,” pravi kuhar K. “Z Rao’s Homemade paradižnikovo omako je to le najlažja 10-minutna stvar. Kdo ne obožuje sira na žaru s paradižnikovo omako, kajne?”

Kardashianke pa svojim oboževalcem tudi redno kažejo, kakšne vadbe delajo – Kendall ima rada pilates, Khloé in Kim pa dvigujeta uteži v telovadnici – vse to videvamo na družbenih medijih in njihovem šovu. In šefinja K potrjuje, da ni samo za kamero.

“Recimo samo, da pojejo en cel sir na žaru,” pravi šefinja K. “Za to se bodo oddolžili z vadbo v telovadnici. Glede tega so res stroge.” Družina, ki telovadi skupaj, ostane skupaj, kajne?