Pevka Adele prihaja v Nemčijo!

35-letna pevka in 16-kratna dobitnica grammyja je objavila, da bo to poletje v Münchnu v Nemčiji izvedla štiri zelo posebne nastope.

Adele bo 2., 3., 9. in 10. avgusta nastopila v razstavišču Munich Messe.

“Pred nekaj meseci sem torej prejela klic glede poletne serije nastopov. Zadovoljna sem bila s svojimi nastopi v londonskem Hyde Parku in rezidenco v Vegasu, tako da nisem imela nobenih drugih načrtov,” je Adele zapisala na Instagramu. “Vendar sem bila preveč radovedna, da ne bi sprejela in se prepustila tej ideji – enkraten pojavni stadion po meri, zasnovan za katerokoli predstavo, ki jo želim pripraviti? Ohh!? V bistvu direktno sredi Evrope? V Münchnu? To je nekoliko naključno, a še vedno čudovito! Takoj po Euru? Dajmo Anglija! Z olimpijskimi igrami zraven? Gremo Simone! In tudi nekateri moji najljubši izvajalci igrajo predstave? Zakaj…JA!!”

Nadaljevala je: “V Evropi nisem nastopala od leta 2016! Ne morem si zamisliti bolj čudovitega načina, kako preživeti poletje in končati to čudovito obdobje svojega življenja in kariere s predstavami bližje domu v tako razburljivem poletju. Guten Tag babes x”

Ta ekskluzivna predstava v Nemčiji pomeni, da bo Adele prvič po letu 2016 nastopala v celinski Evropi.

Adele trenutno izvaja še zadnjo etapo svojega zelo hvaljenega rezidenčnega šova v Las Vegasu, Weekends with Adele, ki bo potekal do sredine junija.

Registracija vstopnic za Adeline predstave v Nemčiji je že odprta na Adele.com in se zaključi v ponedeljek, 5. februarja ob 18. uri. Oboževalci bodo povezave za nakup prejeli v torek, 6. februarja, naslednji dan, 7. februarja ob 10. uri pa bodo registrirani oboževalci lahko kupili vstopnice. Splošna javna prodaja vstopnic je predvidena za petek, 9. februarja ob 10. uri.