Kylie Jenner objavila božično voščilnico in vsi se sprašujejo ‘Kdo je Casey?’

Kylie Jenner je oboževalce malo zmedla in pustila zelo radovedne, ko je na družbenih omrežjih delila staro božično voščilnico družine Kardashian-Jenner.

26-letna ustanoviteljica Kylie Cosmetics in resničnostna zvezdnica se je vrnila v svoje otroštvo in delila, po njenih besedah, svojo “najljubšo” voščilnico med vsakoletnimi prazničnimi voščilnicami.

Božična voščilnica Kardashian-Jennerjevih - Modna.si
Božična voščilnica Kardashian-Jennerjevih (Foto: KylieJenner / Instagram)

Vsebovala je črno-belo fotografijo z mamo Kris, očetom Caitlyn, bratom Robom in sestrami Kendall, Khloé, Kim in Kourtney. Pod voščilnico so se podpisali vsi na fotografiji in tudi nekdo po imenu Casey.

Božična voščilnica Kardashian-Jennerjevih - Modna.si
Božična voščilnica Kardashian-Jennerjevih (Foto: KylieJenner / Instagram)

Seveda so se oboževalci začeli spraševati: “Kdo je Casey?” In imamo odgovor na to vprašanje.

Casey je eden od Caitlyninih otrok iz prejšnje zveze s Chrystie Scott. Njeno polno ime je Cassandra Marino, rojena pa je bila leta 1980.

Čeprav si v preteklih letih nista bila najbolj blizu, so ljudje opazili, da sta se Casey in Caitlyn povezali med preobrazbo slednje. V nasprotju s svojimi slavnimi polbrati in sestrami, se Casey večinoma drži stran od soja žarometov in dela kot notranja oblikovalka. Je poročena in ima tri svoje otroke.

Medtem ko je ona edina članica družine, ki je omenjena, a ni vključena na fotografiji, ima Caitlyn še tri otroke iz prejšnjih zvez: Caseyinega starejšega brata Burta ter njena polbrata Brandona in Brodyja, ki ju ima Caitlyn (takrat Bruce) z Lindo Thompson.

Ni jasno, zakaj preostali trije Jennerjevi otroci niso bili vključeni na praznično voščilnico.