Kylie Jenner povzročila norijo z nošenjem TE jope

Kylie Jenner je verjetno muza za veliko ljudi, toda en ustvarjalni umetnik še posebej čuti njen vpliv, ker je njegova prodaja sunkovito poskočila … vse pa le zato, ker je zvezdnica nosila njegovo jopo s kapuco.

Mlada bogatašinja je v nedavnem videoposnetku na YouTubu za promocijo svoje nove kolekcije Summer Sailor Collection nosila jopo s kapuco znamke Muse Clothing.

Muse je blagovna znamka uličnih oblačil, ki jo je ustvaril Antony Muse, ki je za TMZ povedal, da je bila kapuca, ki jo je Kylie nosila v videu, unikatna … in da sploh ne ve, kako jo je dobila.

Antony pravi, da nikoli ni govoril s Kylie ali njeno ekipo, niti ji ni poslal nobenega oblačila, zato je bil osupel, ko je ugotovil, da nosi njegova oblačila … osupel in vzhičen. Povedal pa je tudi, da so ga zasuli z zasebnimi sporočili, zato bo jopo s kapuco ponovno izdal.

Antony je razkril, da je v prvih 24-ih urah po objavi Kylinega videoposnetka, prodaja njegove blagovne znamke presegla vse dni, odkar je lansiral podjetje leta 2017. Prodaja se je v primerjavi z običajnim dnevom povečala za 10-krat.

Kako se ti lahko življenje v trenutku popolnoma spremeni, če tvoje oblačilo obleče znana osebnost…

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry