Domov » VIP » Kylie Jenner prosili za pomoč pri preprečevanju širitve koronavirusa

Kylie Jenner prosili za pomoč pri preprečevanju širitve koronavirusa

VIP
Kylie Jenner prosili za pomoč pri preprečevanju širitve koronavirusa
📷 Kylie Cosmetics / Instagram

Ameriški generalni kirurg je resničnostno zvezdnico Kylie Jenner prosil, naj milenijcem reče, da ostanejo doma, saj mladi Američani kljubujejo opozorilom o koronavirusu in nadaljujejo s svojo zabavo.

V času koronavirusa se po svetu dogajajo nenavadne stvari, kot so borbe za toaletni papir, prazni lokali in ameriški generalni kirurg prosi Kylie Jenner, naj svojim oboževalcem reče, da ostanejo doma.

Medtem ko svetovni zdravstveni organi še naprej pozivajo mlade, naj koronavirus jemljejo resno, se je generalni kirurg Jerome Adams zatekel k “influencerjem”, da bi ohranil skupnost varno.

“Imam 15- in 14-letna otroka in bolj kot jima govorim, naj nečesa ne naredita, bolj bosta to želela narediti,” je dejal dr. Adams. “V resnici menim, da moramo aktivirati naše influencerje – Kevin Durant, Donavan Mitchell pa Kylie Jenner in vplivneže na družbenih medijih, da pomagajo ljudem razumeti: to je resno – ljudje umirajo,” je še dodal.

“Imamo podatke, ki izhajajo iz Italije in kažejo na to, da so mladi morda bolj ogroženi, kot smo prej mislili. Ampak pomislite na svojega dedka, dejstvo, da širite bolezen, ki bi ga lahko razlog za smrt,” je dodal.

Kylie je nedavno v samoizolaciji že pozvala svojih 166 milijonov sledilcev na Instagramu, naj storijo enako, kot tudi vrsta drugih javnih osebnosti in slavnih. Milijarderka je že objavila Instagram zgodbe z opozorilom glede samoizolacije!