Domov » Lepota & zdravje » Kylie Jenner razjezila svoje oboževalce, saj ne uporablja kreme od svoje znamke!

Kylie Jenner razjezila svoje oboževalce, saj ne uporablja kreme od svoje znamke!

Lepota & zdravjeNegaVIP
Kylie Jenner razjezila svoje oboževalce, saj ne uporablja kreme od svoje znamke!
📷 Kylie Jenner / Instagram

Po tem, ko je Kylie Jenner s svojo znamko Kylie Cosmetics zavladala v svetu ličil, je bilo povsem logično, da se poda tudi v vode negovalne kozmetike. Z neizmernim poudarkom na zaščito kože pred soncem v zadnjem času, ne preseneča dejstvo, da je znamka Kylie Skin ustvarila svojo: olje v spreju za telo z zaščitnim faktorjem 30. Zelo pa preseneča dejstvo, da Kylie v novih video posnetkih in na fotografijah uporablja izdelek druge znamke, ne svoje.

Zvezdnica je nedavno na svojem Instagram profilu objavila več fotografij in video posnetkov, v katerih nosi bikini kopalke, na telo pa spreja sončno kremo, ki pa ni od njene znamke. Zraven je Kylie zapisala: “Nosite zaščito pred soncem.”

Seveda so oboževalci takoj opazili, da krema, ki jo uporablja bogatašinja, ni od njene znamke. En izmed njih je komentiral: “Punca, zakaj ne nosiš Kylie Skin zaščite pred soncem?????” Kylie se je nemudoma odzvala na komentar, zakaj ne uporablja svoje zaščite: “Nisem doma, moja mama pa je sovražnica in nima nobene pri sebi.”

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin) on

Kris Jenner se je verjetno naučila lekcije in bo imela od zdaj naprej vedno pri roki ne le hčerin sprej za zaščito pred soncem, ampak tudi prihajajočo kremo za obraz z zaščitnim faktorjem 40, ki ga bo znamka Kylie Skin kmalu lansirala.