7
7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
7
previous arrow
next arrow

Kylie Jenner razjezila svoje oboževalce, saj ne uporablja kreme od svoje znamke!

Po tem, ko je Kylie Jenner s svojo znamko Kylie Cosmetics zavladala v svetu ličil, je bilo povsem logično, da se poda tudi v vode negovalne kozmetike. Z neizmernim poudarkom na zaščito kože pred soncem v zadnjem času, ne preseneča dejstvo, da je znamka Kylie Skin ustvarila svojo: olje v spreju za telo z zaščitnim faktorjem 30. Zelo pa preseneča dejstvo, da Kylie v novih video posnetkih in na fotografijah uporablja izdelek druge znamke, ne svoje.

Zvezdnica je nedavno na svojem Instagram profilu objavila več fotografij in video posnetkov, v katerih nosi bikini kopalke, na telo pa spreja sončno kremo, ki pa ni od njene znamke. Zraven je Kylie zapisala: “Nosite zaščito pred soncem.”

Seveda so oboževalci takoj opazili, da krema, ki jo uporablja bogatašinja, ni od njene znamke. En izmed njih je komentiral: “Punca, zakaj ne nosiš Kylie Skin zaščite pred soncem?????” Kylie se je nemudoma odzvala na komentar, zakaj ne uporablja svoje zaščite: “Nisem doma, moja mama pa je sovražnica in nima nobene pri sebi.”

Kris Jenner se je verjetno naučila lekcije in bo imela od zdaj naprej vedno pri roki ne le hčerin sprej za zaščito pred soncem, ampak tudi prihajajočo kremo za obraz z zaščitnim faktorjem 40, ki ga bo znamka Kylie Skin kmalu lansirala.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry