7
7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
7
previous arrow
next arrow

Razkrito, kako Jennifer Lopez in Victoria Beckham ohranjata mladostno kožo

Skrivnost je pregrešno draga sestavina!

Jennifer Lopez in Victoria Beckham sta dve izmed najbolj modnih zvezdnic na svetu. Obe sta uspešni poslovni ženski, vsaka na svojem teritoriju, obe sta mamici, obema pa tudi že desetletja uspeva ohranjati mladostno in napeto kožo.

Imata pa še nekaj skupnega. Kot je bilo nedavno razkrito v članku revije Harper’s Bazaar, si tako Lopezova kot Beckhamova delita strast do posebej bizarne sestavine za nego kože, ki jima pomaga, da ohranjata mladosten izgled polti, ki izgleda vsaj 20 let mlajša, kot je v resnici.

In katera bizarna sestavina je zaslužna za brezhibno polt J.Lo in Vicky?

Harper’s Bazaar je pred kratkim razkril super drago nego kože, kateri so naklonjene nekatere največje zvezdnice. Kot so zapisali, si Jennifer privošči tretma s placento, ko njena koža potrebuje malo sijoče spodbude. Tretma stane 1200 dolarjev (1.080 evrov) na teden in čeprav se morda sliši neprivlačno, naj bi “vitamini in beljakovine”, ki jih vsebuje placenta, pomagali koži, da se obnovi in postane mehkejša, bolj gladka in bolj prožna.

Tudi Victoria obožuje podoben tretma: obrazni tretma z ovčjo placento stane 635 dolarjev (570 evrov) na en obisk. Sestavina, ki prihaja z Nove Zelandije, naj bi pomagala preprečevati radikalne poškodbe kože.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry