Domov » Lepota & zdravje » Kylie Jenner v enem dnevu zasluži toliko, kot povprečen človek v…

Kylie Jenner v enem dnevu zasluži toliko, kot povprečen človek v…

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Kylie Jenner v enem dnevu zasluži toliko, kot povprečen človek v…
📷 Kylie Jenner / Instagram

Morda bi bilo bolje, da se za ta podatek najprej vsedeš…

Lepotna mogulka, kraljica resničnostnih oddaj in modna oblikovalka Kylie Jenner v slabi uri (53 minutah, če smo natančni) zasluži 12.903 evre, kar je toliko, kot Slovenec s povprečno plačo v enem letu. Povprečna plača v Sloveniji znaša približno 1.077 evrov neto, kar v 12-ih mesecih znese 12.924 evrov.

Vsi sicer že vemo, da so člani Kardashian-Jenner družine zelo premožni, vendar pa takšne statistike vse skupaj naredijo še toliko bolj resnično.

Kylie, ki je stara komaj 21 let, je med junijem 2017 in junijem 2018 ustvarila 141.5 milijona evrov (166.5 milijona dolarjev) premoženja. Večino prihodkov prejme zaradi zelo uspešne kozmetične znamke Kylie Cosmetics, ki je ena od najbolj zaželjenih lepotnih znamk v zgodovini. Kylie jo je lansirala 2 leti nazaj s kompletom za ustnice, ki je vseboval šminko in črtalo. Vse od takrat pa je Kylie Cosmetics prodala že za več kot 560.7 milijona evrov (630 milijonov dolarjev) – od tega 280.4 milijona evrov (330 milijonov dolarjev) le v lanskem letu – vrednih ličil. Znamka Kylie Cosmetics naj bi bila trenutno vredna kar 680 milijonov evrov (800 milijonov dolarjev) in Kylie ima v lasti 100% delež.

To pa seveda ni njen edini vir prihodkov. Najmlajši Kardashian-Jenner sestri na bančni račun kapljajo tudi milijoni od snemanja družinskega resničnostnega šova ter od oblačil PacSun in čevljev Puma, saj je obraz njihovih kampanij. Seveda pa prejme milijone tudi zaradi promoviranja različnih izdelkov na svojih socialnih omrežjih.

Torej, če se vrnemo na podatke v prvem odstavku: Kylie v enem dnevu (24-ih urah) zasluži 309.672 evrov, Slovenec s povprečno plačo pa bi moral za ta znesek delati kar 24 let!