Kylie Minogue razkrila enostavne lepotne skrivnosti za mladostni videz

Kako uspeva zvezdnici pri 49-ih izgledati tako mladostno!

Zaradi njenega mladostnega videza je kar težko verjeti, da bo Kylie Minogue kmalu dopolnila 50 let. Avstralska zvezdnica je končno spregovorila o lepotni skrivnosti, ki ohranja njeno kožo tako mladostno.

V intervjuju za televizijsko hišo ITV se je pevka malo pohecala, da je potrebnega kar nekaj dela, da izgleda tako brezhibno…

“Povem vam, za tak izgled je potrebna cela ekipa. Ne vstanem takšna iz postelje!”

Kar pa se tiče najboljših nasvetov proti staranju, pa Kylie sledi trem enostavnim pravilom: “Morda se bo slišalo kot dolgočasna reklama, ampak doma nikoli ne zapustim brez nanosa kreme z zaščitnim faktorjem na obraz, čiščenje obraza s krpico in redno odstranjevanje ličil pred spanjem; ličila zaradi narave dela nosim že zelo, zelo dolgo časa.” Nato je še dodala: “Poleg vsega tega pa tudi dober dermatolog, v kolikor imate čas zanj, da naredi kakšne tretmaje.”

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on


Kylie pa je izjavila tudi nekaj modrih besed glede staranja: “Nismo mladi, nismo stari, smo pozlačeni. To je lahko čudovito obdobje tvojega življenja, lahko pa je najslabše obdobje tvojega življenja. Tukaj si in poskusi zasijati v svoji najlepši luči ne glede na to, ali so trenutno svetli časi ali pa temni časi.”

Besede, ki si jih je vsekakor vredno zapomniti!