Domov » Moda & stil » Modna pomlad: 8 neobičajnih barvnih kombinacij, ki jih moraš poskusiti

Modna pomlad: 8 neobičajnih barvnih kombinacij, ki jih moraš poskusiti

Moda & stil
Modna pomlad: 8 neobičajnih barvnih kombinacij, ki jih moraš poskusiti
📷 Wendy’s Lookbook

Če si zapadla v stilsko rutino, potem je prišel skrajni čas, da pozabiš na preverjene modne kombinacije (bela bluza + črne hlače) in poskusiš nekaj povsem novega. Ampak, če se v midi krilu nikoli nisi dobro počutila, zakaj bi se zdaj pretvarjala, da se v njem počutiš odlično?

Svoj videz lahko preprosto osvežiš tako, da začneš kombinirati različne barvne odtenke, za katere si do zdaj morda sploh nisi mislila, da skupaj izgledajo več kot odlično!

Spoznaj barvne duete, ki te bodo zagotovo fascinirali…

Zamolkla roza + Lavanda


Nič čudnega, da posoda z velikonočnimi sladkarijami vedno izgleda tako mamljivo (in razlog ni le ta, da se v njej skriva čokolada). Pri izbiranju modnih kosov v zamolkli roza in lavanda barvi naj imajo bolj moški pridih ali pa strukturirano silhueto, da v barvni kombinaciji ne boš izgledala pretirano prikupna.

Plavica + Bordo rdeča


Kdo bi si mislil, da ta klasičen spomladanski odtenek izgleda tako čudovito poleg bogatega zimskega odtenka? Naj bo plavica v toplih mesecih zvezda stajlinga, bordo rdečo pa kombiniraj zraven v modnih dodatkih. Ko se temperature začnejo nižati, pa zamenjaj barvno formulo.

Oranžna + Modra


Ta živahna barvna kombinacija je dokaz, da se nasprotja resnično privlačijo. Vsaj nasprotja na barvnem kolesu.

Mentol + Rdeča


Hladen, pastelni odtenek pomaga umiriti ognjeno rdečo, ki lahko poleg bele barve izgleda precej agresivno.

Vroča roza + Živo zelena


Povsem nasprotno pa živo roza odtenek zasije v vsej svoji lepoti šele, ko se ga kombinira še z enim enako živahnim odtenkom, kot je na primer živo zelena na zgornji fotografiji. Silhuete oblačil naj bodo čim bolj klasične, da mojstrsko ustvariš učinek barvnega bloka.

Rumena + Vijolična


Katerikoli odtenek vijolične, od lila do vijole bo nežno rumeno povzdignil in ji dodal ‘edgy’ pridih.

Rdeča + Ultra vijolična


Ko govorimo o vijolični, je Pantonova barva leta 2018 kaj hitro postala top partner rdeče barve. Ampak pozor, ta barvna kombinacija nikakor ni za tiste, ki se radi zlijejo z množico. Pravzaprav bo pritegnila pozornost vseh mimoidočih.

Rumena + Zelena


Dva največja spomladanska hita. Opazna kombinacija, ki jo lahko nekoliko umiriš z dodatkom kožne, pastelno modre ali bele.