Domov » VIP » Lady Gaga končno spregovorila o Bradleyju Cooperju

Lady Gaga končno spregovorila o Bradleyju Cooperju

VIP
Lady Gaga končno spregovorila o Bradleyju Cooperju
📷 Profimedia

V novem intervjuju z Oprah Winfrey je 33-letna pevka spregovorila o govoricah, da sta se z Bradleyjem Cooperjem romantično zapletla po tem, ko sta v filmu “A Star Is Born” upodobila par in nato na letošnjih Oskarjih izvedla njuno čustveno uspešnico iz filma “Shallow”.

“Povsem odkrito, mislim, da so mediji zelo neumeni,” je začela o romantičnih špekulacijah. “Mislim, naredila sva ljubezensko zgodbo. Zame kot izvajalko in kot igralko sem seveda želela, da ljudje verjamejo, da sva zaljubljena.”

“Želeli smo, da bi ljudje na Oskarjih začutili to ljubezen. Želeli smo, da gre skozi objektiv kamer in se odrazi na vsaki televiziji, ki so jo ljudje gledali,” nadaljuje. “In trdo smo delali na tem, vadili smo več dni. Celotno zadevo smo načrtovali – orkestrirali smo jo kot predstavo. V resnici smo, ko smo se potem pogovarjali o tem, rekli: ‘No, očitno sem dobro opravili svoje delo!'”

Takrat so se govorice o zvezi še povečale, saj se je Lady Gaga pred kratkim razšla s svojim zaročencem Christianom Carina, 44-letni Bradley, ki je tudi režiral film, pa je bil le nekaj mesecev od razglasitve razhoda z Irino Shayk.