Lepotni trik: Kako najbolje fiksirati korektor okoli oči, da se ne nabira v gubice

Prekrivanje gub in gubic na predelu oči z ličili se morda zdi nemogoča naloga, vendar sploh ni tako težavna, kot se na prvi pogled zdi. Jessica Perez, priljubljena ustvarjalka lepotnih vsebin na TikTok-u, je pred kratkim delila koristen nasvet za tiste, ki želijo zmanjšati videz gub okoli oči.

V videoposnetku Jessica prikazuje, kako sprej za fiksiranje ličil uporabiti za prikrivanje gub okoli oči za bolj mladosten in osvežen videz. Za ta lepotni trik pa ne potrebujemo ne čopiča ne gobice.

“Rada bi vam pokazala trik, če imate tako kot jaz veliko gub po celem obrazu, potem potrebujete sprej za fiksiranje ličil in ga samo popršite na prst, ne potrebujete gobice, ne potrebujete čopiča, samo nanesite ga na prst in tako imate popoln nadzor nad njim,” je povedala v posnetku.

Dodala je, da je najbolje, da fiksirno pršilo nanesete s prsti na predel pod očmi, potem ko s “kremastim” korektorjem prekrijete temne kolobarje in gubice. “Samo nanesli boste [sprej za fiksiranje s prsti] pod oko in to bo fiksiralo kremo,” je pojasnila.

“Gibala se bo z vami ves dan, tako da bo uporaba tega spreja za fiksiranje okoli oči zaklenilo kremo in kremna ličila se ne bodo nabirala v nobene gube ali karkoli drugega,” je nadaljevala.

@farmer.jess.perez Crows feet makeup trick! #fypシ #foryou #alabama #wrinkles #momsoftiktok ♬ original sound – Ranch Boss 🐮 Cows & Contour

V kolikor je vaša koža mastna pa lahko še povečat učinek in fiksiranje ličil tako, da sprej nanesete na obraz ali določen predel pred in po ličenju.