Ste si vedno želeli popoln domači kino? Zdaj je čas, da si ga privoščite

Ali ste kdaj sanjali o lastnem domačem kinu, kjer bi lahko uživali v filmskih večerih z izkušnjo prave kinodvorane? Samsung z najnovejšo linijo televizorjev Neo QLED in vrhunskimi soundbari omogoča, da te sanje postanejo resničnost. Zdaj je idealen čas, da svojo dnevno sobo spremenite v ultimativno središče za domačo zabavo.

Revolucija domačega kina z Neo QLED tehnologijo

Samsung Neo QLED 8K televizorji so na čelu tehnološkega napredka, ki prinaša kinematografsko izkušnjo v vaš dom. Z napredno Quantum Matrix tehnologijo in podporo za 8K ločljivost in z najnovejšim procesorjem NQ8 AI Gen3, ti televizorji zagotavljajo neverjetno globino in resničnost slike, ki vas potegne v samo središče dogajanja. Vsak detajl, od iskric ognja do najfinejših vzorcev na oblačilih, je prikazan z osupljivo jasnostjo, ki presega običajne domače televizorje.

S tehnologijo 8K profesionalna nadgradnja slike z umetno inteligenco in Profesionalna izboljšava gibanja z umetno inteligenco, Neo QLED 8K prinaša izjemno jasnost s tem, da izostri nizkoločljive vsebine in minimizira popačenja ter zamegljenost hitrih prizorov. Tehnologija prinaša osupljivo jasnost in realističnost vsakega prizora, od športnih dogodkov do filmskih akcijskih prizorov.

Revolucionarna zvočna tehnologija

Zvok je enako pomemben kot slika, zato Samsung uporablja AI za ustvarjanje kristalno čistega zvoka. Funkcija Profesionalni aktivni ojačevalnik glasu ločuje dialoge od ozadnih šumov, tako da so vsi pogovori jasni in razumljivi. Tehnologija Dinamičen in realističen zvok, ki sledi dogajanju pa sinhronizira zvok z dogajanjem na zaslonu, kar omogoča, da zvok sledi gibanju, in tako ustvarja dinamično zvočno kuliso, ki gledalce popolnoma potopi v dogajanje.

Ste si vedno želeli popoln domači kino? Zdaj je čas, da si ga privoščite

Inteligentne prilagoditve in varčevanje z energijo

Z optimizacijo umetne inteligence televizor samodejno prilagaja nastavitve za najboljšo izkušnjo gledanja. Način Samodejni igralni način z umetno inteligenco prepozna naslove iger in zvrsti ter samodejno optimizira nastavitve slike in zvoka za vrhunsko igralno izkušnjo. AI Energy način pa varčuje z energijo tako, da analizira okoljsko osvetlitev in prilagaja svetlost zaslona, kar prispeva k trajnosti in energetski učinkovitosti.

Popoln zvok z vrhunskimi Samsung soundbari

Da bi dopolnili vizualno doživetje, Samsung ponuja serijo soundbarov, kot je model Q990D, ki s svojo 11.1.4-kanalno nastavitvijo in brezžičnim Dolby Atmos zagotavlja zvok, ki se ujema z izjemno kakovostjo slike. Soundbar ne samo da prinaša zvok iz vseh smeri, ampak s tehnologijo Q-Symphony deluje v popolni sinergiji s televizorjem, ustvarjajoč bogato zvočno kuliso, ki oživi vsak prizor.

Zakaj izbrati Samsung televizor?

Samsung TV, ki nosi naziv globalne številke ena že 18 let zapored, ponuja vrsto naprednih funkcij, ki uporabnikom omogočajo, da izboljšajo in poenostavijo svoje življenje. Z vključeno tehnologijo umetne inteligence, kot je “Povečanje velikosti z AI”, Samsung TV prilagaja in izboljšuje kakovost slike vsebine do njene najboljše oblike, zagotavljajoč vrhunsko vizualno izkušnjo. Poleg tega je z integrirano platformo SmartThings televizor postal osrednje vozlišče za povezano življenje doma, ki omogoča uporabnikom, da svoj dom upravljajo pametno in učinkovito.

Ste si vedno želeli popoln domači kino? Zdaj je čas, da si ga privoščite

Televizor Samsung QN900D, ki je bil s strani Trusted Reviews ocenjen s petimi zvezdicami in oznako ‘Zelo priporočljivo’ – ‘Highly Recommended’, predstavlja vrhunec v tehnologiji televizorjev. Pohvale se nanašajo predvsem na izjemno kakovost slike, ki je “revolucionarno dobra”. Poudarja se, kako upscaler dodaja neverjetno mero detajlov že tako podrobnim delom 4K slik in dejansko pretvori 4K v 8K pred vašimi očmi.

Pri televizorjih pa dandanes ni pomembna samo kakovost slike in napredne funkcije umetne inteligence, ampak tudi varnost. Samsung Knox Security je ključni varnostni element, ki ščiti občutljive podatke, kot so kode PIN ali gesla, na pametnih televizorjih Samsung in drugih povezanih napravah v vašem domu. Sistem deluje tako, da samodejno blokira dostop do nepooblaščene zlonamerne programske opreme in lažnih spletnih mest, zagotavljajoč varno in zanesljivo okolje za vse vaše povezane naprave.

Naj ne bo vedno le klasika

Estetika in funkcionalnost se v sodobni tehnologiji vedno bolj prepletata, kar dokazujejo tudi Samsung naprave, ki postavljajo nove standarde za elegantno tehnologijo. Eden takšnih izdelkov je Samsung Music Frame, zvočnik, ki je zasnovan tako, da se popolnoma zlije z dekorjem vašega doma. Lahko ga namestite kot okvir na steni, ali kot sliko na komodi, in tako služi ne le kot zvočnik, ampak tudi kot del vaše notranje opreme. Ko aktivirate zvočnik se preobrazi v visokokakovosten avdio sistem, ki ponuja bogat, prostorski zvok. Zahvaljujoč funkciji Q-Symphony se zvok Music Frame popolnoma sinhronizira z vašim televizorjem, kar ustvarja izjemno potopitveno zvočno izkušnjo, ki je idealna za filmske večere, uživanje v glasbi ali igralne seanse.

Ste si vedno želeli popoln domači kino? Zdaj je čas, da si ga privoščite

Če ste si vedno želeli domače kino okolje, ki prinaša tako vizualno kot zvočno popolnost, so Samsung Neo QLED televizorji 8K in 4K ter soundbari idealna izbira za vas. Zdaj, ko je tehnologija dostopnejša in bolj impresivna kot kdajkoli prej, je pravi čas, da si privoščite ta preskok v svet vrhunske domače zabave. Ne zamudite priložnosti, da svoj dom spremenite v sanjsko destinacijo za filmske večere, ki bodo navdušili tudi družino in prijatelje.

Vstopite v novo Samsung AI TV dobo

Odkrijte WOW učinek z najnovejšo linijo Samsung televizorjev, ki so že na voljo v redni prodaji. V ponudbi najdete vrsto inovativnih modelov, kot so visoko zmogljivi Neo QLED 8K, raznoliki Neo QLED, vrhunski OLED, ter najnovejše izdaje zvočnikov soundbar in Music Frame. Prepustite se revolucionarni tehnologiji in izjemni kakovosti slike, ki vas popelje v povsem novo dimenzijo gledanja.