Luka Dončić vas pričakuje na spletni televiziji Predvajaj.si

Košarkarski spektakel si poglejte na televiziji Predvajaj.si

Nocoj se na televizijskih ekranih obeta vrhunec domačega reprezentančnega vrveža, katerega del bo tudi neverjetni Luka Dončić. Ljubljanske Stožice bodo namreč gostile tekmo med Slovenijo in Srbijo. Slovenci smo navdušeni nad športom, tekme slovenske košarkarske reprezentance pa so na seznamu najpomembnejših dogodkov. Nekateri gledalci so pri tem lahko razočarani, saj je ogled vsebine mogoč le na televizijskem programu Sportklub, ki pa ga ne predvajajo vsi večji ponudniki telekomunikacijskih storitev.

S spletno televizijo Predvajaj.si si lahko pogledate nepozabno reprizo evropskega prvenstva (Foto: STA)
S spletno televizijo Predvajaj.si si lahko pogledate nepozabno reprizo evropskega prvenstva (Foto: STA)

Če ste tudi vi športni navdušenec, je za vas na dlani priročna rešitev za ogled reprize finala evropskega prvenstva iz leta 2017. Preigravanje našega košarkarskega asa si boste lahko ogledali tudi pri ponudniku televizijskih vsebin Predvajaj.si, ki vam prve tri mesece omogoča brezplačno uporabo. Na voljo imajo tudi več kot 100 programov, 94 radijskih postaj in popolnoma vse športne postaje. Da ne boste zamudili spektakla, kot so ga uprizorili Slovenci v tekmi s Hrvaško.

Svoje najljubše televizijske programe spremljajte kjerkoli in kadarkoli tudi v vseh državah EU
Svoje najljubše televizijske programe spremljajte kjerkoli in kadarkoli tudi v vseh državah EU

Spletna televizija Predvajaj.si je tudi edina televizija, ki ima v shemi vse športne programe, vsem uporabnikom pa omogočajo 7-dnevni časovni zamik. Ogled spletne televizije je mogoč v vseh državah Evropske unije,  z eno samo naročnino pa lahko kar iz treh naprav hkrati spremljate televizijske programe: prek telefonov, tablic, računalnika in televizije. Aplikacijo Predvajaj.si najdete na Google Play, v Apple Store trgovini oziroma v Huawei Gallery App. TV pa lahko enostavno spremljate tudi prek spletne strani Predvajaj.si, LG smart TV, Samsung smart TV, Hisense TV, Amazon Fire TV in seveda prek vseh TV z Android operacijskim sistemom.