Joe Jonas priznal, da na obrazu uporablja lepotne injekcije

Joe Jonas iskreno spregovoril o svojem videzu.

33-letni pevec se je v intervjuju za revijo People odprl glede nege kože in kozmetičnih postopkih.

“Vsi se staramo in del tega je, da se počutimo udobno [v svoji koži],” je povedal za revijo.

Joe sodeluje s podjetjem Xeomin, ki je opisano kot “kozmetična injekcija, ki zgladi drobne gubice z edinstveno prečiščeno formulo, ki odstrani nepotrebne beljakovine.”

“Mislim, da ni nujno nekaj, česar se moramo sramovati,” je nadaljeval. “Glede tega smo lahko odkriti in pošteni ter smo samozavestni in se zares ne bojimo povedati resnice.”

“Meni osebno je zelo mar, kaj vnesem v svoje telo, in pri takšnem estetskem posegu sem bil pozoren na to, kaj je v njem,” je povedal o glajenju gubic namrščenega obraza in brazgotine med obrvmi.

“Všeč mi je bilo, da je nekoliko razbremenilo predel in rekel sem si: ‘V redu, to je super,’ ne da bi bilo preveč za moje želje. Cenil sem, da ni bilo preveč. Zelo lahko je.”

Joe je spregovoril tudi o stigmi okoli moških in kozmetičnih posegih.

“V nekem trenutku so bili vsi ti pogovori, kot so: ‘Oh, moški tega ne smejo ali pa da je čudno, da fantje počnejo to,’ in mislim, da stigma bledi, in to mi je všeč. Fantje so bolj odkrito naličeni in to je lepo videti. To je kot, delaj, kar hočeš, veste? To je lepa generacija, v kateri živimo.”

Joe je nedavno sodeloval tudi v zelo zabavnem TikTok trendu.

Preberi si tudi:
Wheatus - Teenage Dirtbag

Se spomniš pesmi Teenage Dirtbag? Potem moraš videti ta TikTok trend!

Trenutno na TikToku kroži zelo zabaven trend. Klasična uspešnica, ki je svojo slavo doživela v istoimenskem filmu ‘Teenage Dirtbag’, ima zdaj drugo priložnost, da navduši tudi mlajšo generacijo.…