Danes Top Gun: Maverick, jutri pa duet Mirko in Marko iz skupine Avtomobili

Že celo poletje vas na edinstveni strehi ALEJA SKY najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu ALEJA razvajajo s posebnimi doživetji. Srede so namenjene kinu pod zvezdami – danes boste lahko uživali v enem najbolj pričakovanih nadaljevanj Top Gun: Maverick. Četrtkove večere pa lahko preživite ob brezplačnih koncertih najboljših slovenskih izvajalcev. Tokrat vas bosta zabavala Mirko in Marko iz skupine Avtomobili.

Četrtkovi večeri so rezervirani za brezplačne koncerte najboljših slovenskih izvajalcev (Foto: Žiga Intihar)
Četrtkovi večeri so rezervirani za brezplačne koncerte najboljših slovenskih izvajalcev (Foto: Žiga Intihar)

Naslednjo sredo v kino pod zvezdami prihaja animirana pustolovščina DC liga super ljubljenčkov. Nerazdružljiva in najboljša prijatelja Super-pes in Superman si delita iste supermoči. S celo družino se pridružite boju proti kriminalu v Metropolisu.

Zadnji avgustovski četrtek bo popestrila jazz in pop pevka Alenka Godec. Vendar se takrat koncerti še ne bodo končali. Za nepozaben začetek šolskega leta pripravljajo koncert prav posebnega glasbenika, ki je izredno priljubljen med mlajšo generacijo.

Petkovi večeri po službi so še vedno rezervirani za odlično mehiško hrano in latino zabavo z DJem. Vse do konca poletja pa vas v otroškem parku Planet Lollipop zabavajo z gledališkimi matinejami in delavnicami na prostem.

In ne pozabite na nepozaben skok na največjem trampolinu na svetu – preizkusite ga lahko vse dni v tednu.