Kaj se dogaja? Courteney Cox se ne spomne snemanja serije Prijatelji

Če si velika oboževalka serije Prijatelji, se verjetno spomniš več o uspešnici kot Courteney Cox, ki je celo igrala v njej! V nedavnem intervjuju za Today je 57-letna igralka razkrila, da se komaj spominja dela na snemanju serije Prijatelji, čeprav so jo snemali kar deset let.

Courteney, ki je v seriji igrala Monico Geller, je ugotovila, da ima zelo “slab spomin”, ko se je pripravljala na posebno oddajo o ponovnem srečanju, ki je bila predvajana na HBO Max maja 2021. “Morala bi si ogledati vseh 10 sezon, ker ko sem bila na ponovnem srečanju in so mi postavljali vprašanja, sem si mislila ‘Ne spomnim se, da bi bila tam,'” je pojasnila. “Ja. Ne spomnim se, da bi posnela toliko epizod.”

Preberi si tudi:
Razkrito, koliko so zvezdniki serije Prijatelji prejeli za posebno združitveno oddajo!

Razkrito, koliko so zvezdniki serije Prijatelji prejeli za posebno združitveno oddajo!

Uf, veliko več, kot misliš! Posebna združitvena oddaja Prijatelji se je na HBO Max premierno predvajala prejšnji teden. Celotna igralska zasedba – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow,…

Zvezdnica je tudi povedala, da ko gleda serijo, obstajajo prizori, za katere se preprosto ne spomni, da bi jih sploh posnela. “Včasih jo vidim na televiziji in se ustavim in si rečem, ‘O moj bog, tega se sploh ne spomnim,'” je nadaljevala. “Ampak to je tako smešno.”

Kdo bi si mislil, da je od zaključka snemanja serije minilo že 18 let? Spodaj si poglej primerjavo, kako so glavni igralci izgledali v prvi sezoni in kako v deseti.

Preberi si tudi:
TOLIKO zvezdniki serije Prijatelji še vedno zaslužijo vsako leto od predvajanja!

TOLIKO zvezdniki serije Prijatelji še vedno zaslužijo vsako leto od predvajanja!

Serija Prijatelji je bila, in še vedno je, izjemno uspešna humoristična serija, ki je glavnim igralcem povsem spremenila življenja. Ne le, da jih pozna cel svet, tudi bančni…