Domov » Lepota & zdravje » Makeup trik: Kako do sijočega videza Jennifer Lopez

Makeup trik: Kako do sijočega videza Jennifer Lopez

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Makeup trik: Kako do sijočega videza Jennifer Lopez
📷 Profimedia

Si si kaj želela sijati tako kot Jennifer Lopez, ampak ne veš, kako doseči takšen videz?

Ali pa se morda bojiš bronzerja, saj na koncu vedno izgleda oranžkasto na obrazu? Naredi konec dilemam in strahu in čim prej poskusi sijoč poletni videz, ki je trenutno zelo v trendu.

Kako do sijaja J.Lo

Zahvala gre idealni kombinaciji tekoče podlage in osvetljevalca. Uporabiti moraš čim več izdelkov, ki obljubljajo moker, sijoč videz ter izdelke na oljnati osnovi. Po vrhu podlage pa nikakor ne smeš pozabiti nanesti osvetljevalca.

Kako nanesti osvetljevalec

Nisi prepričana, kam bi nanesla osvetljevalec? Z njim vedno poudari svoje najljubše predele obraza, kot so ličnice, veke, notranji kotički oči, pod obrvi, po vrhu nosu, na vrh zgornje ustnice itd.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kako zagotoviš, da bronzer ne bo izgledal oranžno

Izberi odtenek, ki ustreza tvojemu tenu kože. Torej, če si svetle polti, izberi bolj sivkasto-rjav odtenek, namesto oranžkasto-rjavega. Zelo pomembno pa je tudi, da uporabljaš puhast (‘fluffy’) čopič in postopoma stopnjuješ intenzivnost barve.
Temnejši teni polti bolje prenašajo oranžaste in rdečkaste bronzerje, če pa imaš oliven ten polti pa bi morala poskusiti bakrene in zemeljsko-rjave odtenke.

Uau! Zagotovo te zanima tudi, kaj počne Jennifer Lopez, da pri 47-ih izgleda stara 27!