Domov » Dom & design » Marec 2018: Spoznaj največje in najbolj opazne ‘lifestyle’ trende

Marec 2018: Spoznaj največje in najbolj opazne ‘lifestyle’ trende

Dom & designModa & stil
Marec 2018: Spoznaj največje in najbolj opazne ‘lifestyle’ trende
📷 Aneilve

Se tudi tebi zdi, da smo komaj praznovali začetek novega leta, zdaj pa smo že vstopili v prvi spomladanski mesec? Če te zanima, s kakšnimi trendi nam bo postregel marec 2018, potem beri naprej…

Lavanda

(Gal Meets Glam)

Umakni se, milenijska roza. Ta mesec (in kar celo letošnje leto) se bo vse vrtelo okoli svetle vijolične in zamolkle lila barve, ki daje pridih spomladanskosti, ženstvenosti in prefinjenosti. Enobarvna oblačila v barvi sivke kombiniraj z nevtralnimi odtenki in vzorci, da ne boš izgledala kot velikonočno jajce.

Kardamom

Italijanska začimba je v zadnjih nekaj mesecih pridobila ogromno pozornosti zahvaljujoč svojim zdravilnim lastnostim, kot so zniževanje visokega tlaka, preprečevanje določenih vrst raka in zmanjševanje depresije. Ta mesec si v lokalu namesto kave privošči chai latte.

Avokadovi koktejli

(Gimme Some Oven)

Avokado: Lahko ga uživaš s špageti, jih namažeš na toast ali uporabiš kot masko za obraz, zdaj pa jih lahko uživaš tudi v zdravih koktejlih. Enostavno narediš avokadov smoothie, ki mu dodaš malo vodke, belega ruma ali tekile.

Barvna maskara

Vse druge razen črne maskare so dominirale na na modnih pistah v zadnjih nekaj sezonah, zdaj pa bodo ta izgled videle tudi mestne ulice. Izberi maskaro v temno modri ali vijolični ter jo kombiniraj s kožnimi ustnicami in nežnim senčilom na vekah.

Bakreni detajli

(@younghuh / Instagram)

Največji letošnji kuhinjski trend bodo bakrene stene v kuhinji, luči in kuhinjski pripomočki. Tudi, če marca ne boš prenavljala cele kuhinje, lahko bakreni trend vneseš v kuhinjo z bakrenim loncem za rožo ali bakreno dozo za milo.

Kristali

Kristali so nazaj! Zvezdnice od Adele do Mirande Kerr postajajo obsedene z njimi, tako da jih boš vsekakor lahko kmalu začela videvati čisto povsod in v najrazličnejših oblikah. Tudi, če ne verjameš v njihovo moč, da boš na primer lažje zaspala, brez dvoma izjemno lepo izgledajo na klubski mizici.