Mariah Carey deležna kar nekaj sovraštva zaradi nedavnih fotografij

Do zdaj nam je že vsem jasno, da je to svet Mariah Carey in mi samo živimo v njem. Ne glede na to, kaj zvezdnica počne, vedno polni naslovnice revij in je v središču pozornosti.

In prav zato ni bilo nobeno presenečenje, da so bile vse oči usmerjene v njo, ko sta se z njenim fantom Bryanom Tanako udeležila privatne zabave. Oba sta izjemno uživala v družbi drug drugega in na Instagramu tudi objavila nekaj fotografij izkazovanja ljubezni.

After the show it's the after party ? @mastrosofficial

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on


Vendar pa niso bili vsi navdušeni nad objavljenimi fotografijami in začeli prejemnico Grammyjev zasipavati z žaljivimi komentarji: “Mariah, malo moraš shujšati, saj počasi začenjaš izgledati kot kit,” je bil krut en komentator. Drugi pa je menil, da je bil pevkin videz preveč provokativen in da bi “morala zakriti te zračne blazine”.

Na srečo so pevki hitro v bran stopili njeni oboževalci in utišali nesramne komentatorje. En od njenih oboževalec je zapisal: “Saj se zavedaš, da ima tudi ona čustva. Samo zato, ker je javna oseba še ne pomeni, da jo imaš pravico zmerjati…bi ti bilo všeč, če bi objavil fotografijo & bi ljudje kritizirali vse tvoje pomanjkljivosti??”

Thank you so much for everything @tylerperry ????

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on


In, so komentarji prišli divi do živega? Seveda, da ne! Pevka še naprej objavlja fotografije in videe in se ne zmeni za žaljive komentarje. Konec koncev žaljivi komentarji tako ali tako več povedo o osebi, ki jih piše, kot pa o osebi, kateri so namenjeni…

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si