Mariah Carey razkrila, da zelo kmalu prihaja božično presenečenje!

Tudi uradno je prišel najljubši čas v letu od Mariah Carey!

Točno ob polnoči iz nedelje na ponedeljek, 1. novembra, se je pevka in samooklicana Kraljica božiča na družbenih omrežjih poslovila od noči čarovnic in podražila s prazničnim presenečenjem, ki prihaja zelo, zelo kmalu.

Mariah je na Instagramu delila videoposnetek, na katerem oblečena v bleščečo rdečo obleko odide iz hiše. Pevka ima pred svojo hišo postavljene tri buče z napisom “It’s not time” (“Ni čas”). Z rdeče-belo palico uniči bučo za noč čarovnic, na kateri piše “not” (“ni”), s čimer nakaže, da je tudi uradno prišel čas, da se začnemo pripravljati na božič.

Medtem ko se v ozadju predvaja njena ikonična pesem “All I Want for Christmas Is You”, se Mariah, preoblečena v svetleč božičkov kombinezon, igra z darili ter v zrak meče umetni sneg.

Kamera nato pokaže eno božično darilo, na katerem je okrašen datum “5.11.” in s tem razkrije, da že ta teden prihaja presenečenje!

Mariahin video se konča s sporočilom: “Čas je!!! Razbiti to bučo in jo oblikovati v pito … ker še vedno moramo preživeti zahvalni dan!!!”

Le kaj je za nas pripravila Kraljica božiča?

Poglej, kako je Mariah lansko leto naznanila, da je prišel praznični čas in koliko denarja letno prejme za predvajanje svoje pesmi “All I Want for Christmas Is You”!

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si