Maxim razglasil najbolj seksi žensko leta 2017! In to je…

Kaj imajo skupnega Katy Perry, Taylor Swift, Miley Cyrus, Jessica Simpson in Jessica Alba? Vse so že zasedle prvo mesto na Maximovi vsakoletni Hot 100 lestvici.

Letos pa se jim je na vrhu pridružila tudi Hailey Baldwin, ki se trenutno s kolegico Kendall Jenner nastavlja sončnim žarkom v Cannesu. 20-letnica je bila pravkar izglasovana za najbolj seksi žensko leta 2017.

Čeprav je Hailey hvaležna za naziv, pa je za revijo izjavila: “Konec koncev ne potrebujem soglasja od drugih ljudi. Vedno sem imela občutek, da je to nekako neizogibno za mene.” Blond lepotička, ki je hčerka igralca Stephena Baldwina pa je še dodala: “Že od nekdaj sem bila jaz zabavljačica v moji družini. Vsi so govorili ‘Ona bo še zelo slavna’.”

Nekdaj znana le kot dekle, ki je morda, verjetno hodilo z Justinom Bieberjem pa se je Hailey le uspelo distancirati od te etikete, saj je zdaj uspešna manekenka z več kot 10 milijoni sledilev na Instagramu. Čeprav ne želi biti več znana kot partnerka nekoga slavnega pa vseeno priznava, da je veliko lažje hoditi s slavnim moškim. “Nikoli se ne sprašuješ ali je moški morda s teboj samo zaradi slave.”