Megan Fox oblečena v banano prodajala smutije

Megan Fox je ena od najbolj vročih hollywoodskih igralk, ženska, ki se konstantno uvršča na “najlepše” sezname. Znana je predvsem po vlogah v različnih neodvisnih filmih, bolje pa smo jo spoznali, ko se je pojavila v prvih dveh delih filmske franšize Transformerji. Zadnje čase raje igra vloge, ki jo ustvarjalno izzivajo in ne želi biti v središču pozornosti, ko ne promovira filma. Kljub temu pa si oboževalci želijo vedeti čim več o Meganinem privatnem življenju, sploh zdaj, ko je v razmerju s pevcem Machine Gun Kellyjem, zanima pa jih tudi, kaj je počela, preden je postala slavna.

Oblečena v banano je prodajala smutije

Preden je Megan postala svetovno znana, je imela nekaj precej nenavadnih služb. Eno najbolj smešnih je bilo prodajanje smutijev v kavarni Tropical Smoothie Cafe. Delo je zahtevalo, da se je oblekla v velikansko banan, in kot je kasneje razkrila, je bilo to delo nekoliko ponižujoče.

“Ni bilo anonimnosti, v kostumu je bila izrezana velika luknja, da so vsi lahko videli vaš obraz,” je nekoč priznala igralka. “Moji prijatelji iz šole so se vozili sem in tja in mi vpili vse vrste grozljivih nespodobnosti!”

Na srečo pa Megan ni bilo treba dolgo delati v Tropical Smoothie Cafe-ju. Do leta 2004 je dobila različne vloge v filmih, kot sta “Confessions of a Teenage Drama Queen” in “Bad Boys II”.

Leta 2007 je dosegla svojo prelomno vlogo kot Mikaela Barnes v uspešnici Transformerji. Ta vloga jo je uveljavila kot seks simbol, a kot je kasneje razkrila, izkušnja ni bila ravno pozitivna. Pravzaprav je nehala sprejemati vloge v velikih filmskih uspešnicah in začela sprejemati le tiste, ki niso bile tako osredotočene na privabljanje moških pogledov.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si