Megan Fox ostro nad oboževalca, ki je komentiral njene dlake “tam spodaj”

Megan Fox ne bo oklevala z odgovorom, ko gre za nesramen komentar na Instagramu.

36-letna zvezdnica je nedavno na objavo na Instagramu prejela nesramen komentar, ki se je nanašal na njene dlake “tam spodaj” in podala oster odgovor.

Megan je objavila serijo fotografij s fotošutinga v kostumih za halloween z njenim fantom Machine Gun Kellyjem in enega njenega sledilkca na Instagramu so zmotile Meganine navidezne sramne dlake na prvi fotografiji.

“Ves ta denar in ona si ne more kupiti britvice. Zdaj je ni več na mojem ‘seznamu’,” je Meganino objavo komentiral uporabnik Instagrama.

Megan je komentar razjezil, kar je razvidno iz njenega odgovora: “Ali se pomotoma sklicuješ na mojo tetovažo? Kakor koli že, poklapana sem, da me ni na tvojem seznamu. Upala sem, da me boš poročil.”

Tatu na levi strani, ki izgleda kot sramne dlake, naj bi bil bledeči tatu njenega bivšega partnerja Briana Austina Greena.

Preberi si tudi:
Megan Fox - Modna.si

Oboževalci Megan Fox zgroženi nad njenim obrazom

Megan Fox se po besedah zgroženih oboževalcev ‘preobraža v Kardashianko’. Hollywoodsko igralko so skorajda zamenjali s slavnimi sestrami Kourtney, Kim, Khloé, Kendall in Kylie, potem ko je na…