Oboževalci Megan Fox zgroženi nad njenim obrazom

Megan Fox se po besedah zgroženih oboževalcev ‘preobraža v Kardashianko’.

Hollywoodsko igralko so skorajda zamenjali s slavnimi sestrami Kourtney, Kim, Khloé, Kendall in Kylie, potem ko je na Instagramu delila serijo novih fotografij.

Megan na fotografijah nosi korzet z globokim dekoltejem in se smehlja v objektiv. Oboževalce so na fotografijah zmotile ogromne ustnice in bujno oprsje, ki so svoja opažanja izrazili v komentarjih.

“Ali se počasi spreminjaš v Kardashianko?” je vprašal en sledilec, ki je njeno podobo primerjal s slavnimi sestrami iz resničnostne serije The Kardashians.

Drugi je prosil igralko Transformerjev: “Ne delaj si nič več. Lepa si! Bodi drugačna, ne kot ostali. Hočeš svoj videz.”

Tretjega sledilca pa je zanimalo: “Je še kaj zraka v teh ustnicah in prsih, odlebdela boš, kaj boš naredila, ko tvoj videz zbledi, ker še vedno poziraš, kot da je leto 1998.”

Zaročenka Machine Gun Kellyja si je res vse manj in manj podobna. Ali je za njeno spreminjanje videza kriv 32-letni glasbenik? Spodaj si lahko pogledaš, kako je recimo izgledala leta 2014.

Preberi si tudi:
Poceni izdelek, ki ga Megan Fox redno uporablja za nego kože

Poceni izdelek, ki ga Megan Fox redno uporablja za nego kože

Megan Fox je svojo igralsko kariero začela pred natanko dvajsetimi leti, ko je leta 2001 prvič zaigrala v filmu Holiday in the Sun skupaj z Mary-Kate in Ashley…