Megan Thee Stallion razkrila, kaj se je v zakulisju dogajalo med njo in Justinom Timberlakom

Megan Thee Stallion je spregovorila o tem, kaj se je dogajalo v zaodrju podelitve MTV VMA med trenutkom z Justinom Timberlakom.

V videoposnetku, ki je postal viralen, je izgledalo, kot da Megan v zakulisju kriči na Justina, vendar je vir takrat hitro zatrl govorice o prepiru in pojasnil, da prepira sploh ni bilo.

Preberi si tudi:
Megan Thee Stallion, Justin Timberlake - Modna.si

VIDEO: Megan Thee Stallion v zaodrju kričala na Justina Timberlaka

Kaj se je zgodilo v zaodrju med Megan Thee Stallion in Justinom Timberlakom na podelitvi MTV Video Music Awards 2023? To je vprašanje, ki si ga trenutno zastavljajo…

Po prireditvi sta se Megan in Justin ponovno družila na zabavi in skupaj posnela videoposnetek, s čimer sta pokazala, da med njima ni nobenega spora.

Megan zdaj pojasnjuje, kaj se je v resnici zgodilo.

“Prekleto obožujem Justina,” je Megan povedala za People. “Kot prvo, na svojem telefonu nimam nobenih aplikacij za družbena omrežja, razen TikToka. Ampak ko me je nekdo vprašal ‘Si se kregala z Justinom Timberlakom?’, sem odvrnila ‘Zakaj bi to rekel? V katerem svetu bi se Megan Thee Stallion kregala z Justinom Timberlakom? O čem govoriš?'”

“Samo govorim z rokami. Rekla sem mu ‘Ne, nisem te še zares spoznala. To ne šteje.’ Slušalke sem imela v ušesih. Nisem mogla slišati, kaj je v resnici govoril, vendar sva se pogovarjala in rekla sem si ‘O, bog, mislijo, da sem tukaj in se prepiram z Justinom Timberlakom,'” je še dodala.

Preberi si tudi:
*NSYNC - Modna.si

Skupina *NSYNC po 20-ih letih ponovno združila moči!

Pa je tudi uradno – *NSYNC so se ponovno združili za svojo prvo skupno pesem po 20-ih letih! Chris Kirkpatrick, JC Chasez, Joey Fatone in Lance Bass se…