fbpx

Poslovite se od vseh vrst pigmentnih madežev z NIVEA LUMINOUS630®

Znanstveniki znamke NIVEA so leta 2020 odkrili edinstveno učinkovino LUMINOUS630® za odpravo pigmentnih madežev, letos pa predstavljajo kar dva nova izdelka z inovativno sestavino – serum proti madežem, ki so posledica aken, ter serum proti starostnim pegam. Ker so prepričani v njuno delovanje, NIVEA vsem uporabnicam ponuja garancijo na zadovoljstvo in vračilo denarja v septembru in oktobru.

Čeprav se pigmentni madeži nekaterim zdijo prikupni, se s trditvijo težko strinjajo tiste ženske, ki se z njimi spopadajo. Pogosto te neželene lise predstavljajo precej nevšečnosti, ki jih posameznice skušajo prikriti z debelimi sloji visoko prekrivnih ličil.

630 poskusov za produkt najvišje kakovosti

Po 10 letih skrbnega raziskovanja in testiranja več kot 50.000 aktivnih sestavin, so znanstveniki znamke NIVEA leta 2020 odkrili učinkovino, ki najbolje deluje proti hiperpigmentaciji – LUMINOUS630®. Od lansiranja seruma proti pigmentnim madežem znamke NIVEA pred tremi leti, je revolucionarna sestavina LUMINOUS630® pomagala več kot milijonu žensk pri zdravljenju vseh vrst temnih madežev.

Sedaj proti madežem, ki so posledica aken, pa tudi proti starostnim pegam

NIVEA Luminous - Modna.si
NIVEA vsem uporabnikom ponuja garancijo vračila denarja med 1. septembrom in 31. oktobrom 2023 za nakup kateregakoli seruma Luminous

Danes imajo ženske po vsem svetu nov razlog za praznovanje, saj je NIVEA linijo LUMINOUS630® za nego pigmentnih madežev dopolnila z dvema novima serumoma. Neprecenljiv videz sijoče kože brez madežev sedaj omogočata serum Cellular Luminous proti madežem zaradi aken ter serum Cellular Luminous Anti-age proti starostnim pegam. Poleg tega napredni serum Cellular Luminous proti pigmentnim madežem, ki velja za številko ena proti neželenim lisam na svetu, predstavljajo s še izboljšano formulo.

Učinkovit rezultat večletnih znanstvenih raziskav omogoča delovanje na celični ravni in vidne rezultate za vse vrste madežev v dveh tednih. Da bi se o tem lahko prepričali tudi sami, NIVEA vsem uporabnikom ponuja garancijo vračila denarja med 1. septembrom in 31. oktobrom 2023 za nakup kateregakoli seruma NIVEA Luminous.

Za potrebe mastne in mešane kože ter kože, nagnjene k nečistočam, je na voljo serum Cellular Luminous proti madežem zaradi aken, ki kožo naredi bolj enakomerno, gladko in sijočo.
Formula tega lahkega gel seruma vsebuje LUMINOUS630®, ki zmanjša in posvetli madeže zaradi aken, salicilno kislino za nežno izravnavo nepopolnosti, hialuronsko kislino za vlaženje kože in izvleček zelenega čaja, ki pomaga nadzorovati sebum.

  • V 2 tednih postanejo madeži zaradi aken vidno svetlejši in se postopoma zmanjšajo.
  • Deluje proti obstoječim pigmentnim madežem.
  • Priporočljiv za mastno do mešano kožo.
NIVEA Luminous - Modna.si
Po 10 letih raziskovanja in testiranja, so znanstveniki znamke NIVEA leta 2020 odkrili učinkovino, ki najbolje deluje proti hiperpigmentacij

Razvit posebej za potrebe zrele kože – serum Cellular Luminous Anti-age proti starostnim pegam združuje dokazano učinkovitost patentirane sestavine LUMINOUS630® pri zmanjševanju madežev. Zagotavlja bolj čvrsto kožo in vidne rezultate v samo 2 tednih, gube pa zapolni v 7 dneh. Z uporabo seruma lahko odpravite starostne pege, ki so nastajale več kot desetletje. Serum namreč učinkovito zmanjša trdovratne pigmentne madeže, zahvaljujoč hialuronski kislini in pospeševalcu kolagena pa spodbuja njegovo naravno proizvodnjo in pomaga vašemu obrazu ponovno dati volumen.

  • Deluje na obstoječo pigmentacijo in posvetli temne madeže, ki so nastajali več kot desetletje, ter zmanjša njihovo velikost.
  • Preprečuje nastanek novih pigmentnih madežev.
  • Nežen za kožo in priporočljiv za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo.

Prvi serum proti madežem na svetu je ponovno predstavljen s še izboljšano formulo! Napredna formula NIVEA Cellular LUMINOUS630® + zdaj vsebuje dvakrat večjo količino hialuronske kisline in povrne tonus kože z globoko hidratacijo. Formula zmanjša vse vrste madežev in prepreči njihov ponovni pojav s prvimi vidnimi rezultati že po dveh tednih.

  • Vsebuje patentirano sestavino LUMINOUS630® za enakomerno, svetlejšo in bolj sijočo polt.
  • Primeren za vse tipe kože in učinkovit na vseh tenih kože.
  • Lahki serum zmanjša temne madeže v 2 tednih, prepreči njihov ponovni pojav in razkrije naravni sijaj kože.