Domov » VIP » Meghan Markle in prince Harry ne moreta več skriti svojih skrivnostnih ambicij

Meghan Markle in prince Harry ne moreta več skriti svojih skrivnostnih ambicij

VIP
Meghan Markle in prince Harry ne moreta več skriti svojih skrivnostnih ambicij
📷 Profimedia

Harryjev milijon dolarjev vreden honorar za govor je preveč očiten!

Meghan Markle naj bi bila vidno “precej manj pod stresom”, odkar sta s princem Harryjem izstopila iz kraljeve družine. Morda na njeno zadovoljstvo vpliva tudi 1 milijon dolarjev, ki sta ga za govor prejela na nedavnem združenju JPMorgan v Miamiju, poznavalci pa napovedujejo, da bosta z nastopi v prihajajočih letih zaslužila še veliko več.

Princ Harry je v intervjuju lansko leto razkril, da ga sledenje medijev konstantno opominja na smrt njegove matere princese Diane: “Vsakič, ko slišim klik, vsakič, ko zagledam blisk, me ponese naravnost nazaj.”

Vendar pa to ni razlog, zakaj sta izstopila iz kraljeve družine.

Čeprav trenutno živita s sinom Archiejem v Kanadi, pa že nekaj časa potiho načrtujeta (verjetno zaradi svojih visokih ambicij) selitev v Los Angeles. Harry je jasno napovedal svoj prihod v zasebni krog tako, da je bogatim bankirjem pripovedoval o smrti svoje matere (seveda v zameno za zajeten honorar).

Že res, da govorita, da sta izčrpana zaradi nenehnega vdora v zasebnost zaradi povezanosti s kraljevo družino, ampak selitev v Los Angeles, kjer je klikov in bliskov od paparacev še več, pa jima pri zasebnosti zagotovo ne bo pomagala. Torej, njune besede in dejanja se nekako ne ujemajo.

Jima diši denar? Meghan in Harry naj bi izstopila iz kraljve družine prav zaradi denarnih priložnosti. Izvršni direktor za odnose z javnostmi Simon Huck, med drugim tudi prijatelj družine Kardashian-Jenner trdi, da bi Meghan lahko samo leta 2020 zaslužila 100 milijonov dolarjev in to samo zaradi povezave z moževo kraljevo družino. Vojvodinja naj bi hrepenela po veliki prepoznavnosti, zaradi katere bi lahko veliko iztržila in posledično živela razkošno življenje stran od britanske kraljeve družine in njihovih obveznosti.

Nič čudnega, da je stresa vse manj in manj…