Meghan Markle komentirala svojo izjavo, da “ni v redu”

Meghan Markle je končno pojasnila svoj komentar, ki ga je dala lani, da “ni v redu”.

39-letna vojvodinja suseška je bila lani z možem princem Harryjem na turneji po Afriki, kjer je dala intervju novinarju ITV-ja Tomu Bradbyju.

Med intervjujem je Tom Meghan vprašal, kako ji gre kot novopečeni mami in Meghan je izjavila: “Hvala, ker ste vprašali, ker ni veliko ljudi vprašalo, kako sem, ampak v zakulisju so stvari zelo drugačne.”

Bradby je vprašal, ali “bi lahko rekli”, da “dejansko niste v redu, ker je vse skupaj težavno?” Meghan je na to odgovorila: “Da.”

Meghan je zdaj pojasnila svojo lanskoletno izjavo v podkastu Teenager Therapy s Harryjem.

(Profimedia)

“Bila sem utrujena,” je povedala o ITV intervjuju. “Ravno sem hotela skopati Archieja. Bila sem izčrpana.”

Harry je komentiral: “Takrat je še dojila.” Nato pa je Meghan dodala, da je bila na njuni turneji po Afriki “med vsakim uradnim dogodkom tekla nazaj, da bi zagotovila, da je najin sin nahranjen.”

“Nisem razmišljala o tem odgovoru. Samo iskreno sem odgovorila,” je dejala. “Bila sem v trenutku ranljivosti, ker sem bila utrujena, ker ni bilo predstavitve. Preprosto, tukaj sem: sem mama s štiri in pol mesece starim otrokom in utrujeni smo. Ampak mislim, da je razlog, zakaj je to tako odzvanjalo pri ljudeh, ta, da si vsi želijo, da bi jih vprašali, ali so v redu.”

Meghan pravi: “Leto kasneje bi rekla, da mi gre dobro.”

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry