Meghan Markle razkrila 7 nasvetov za fit in zdravo življenje

Čeprav je trenutno razdeljena med Torontom, kjer snema serijo Nepremagljivi dvojec (oziroma “Suits”) in Londonom, kjer je doma njen fant princ Harry, Meghan Markle kljub vsemu živi zelo zdravo.

Igralka ima več zdravih pravil, katerih se striktno drži in ohranjajo tako njeno telo kot tudi um osredotočen in fit. To je njenih 7 nasvetov…

1. Investiraj vase

“Sama si privoščim razkošne odmore. Vsi smo neverjetno zasedeni in zaposleni s toliko različnimi stvarmi, vendar si vedno vzamem eno uro za sproščanje, gledanje televizije, crkljanje z mojimi psmi in uživanje v kozarcu vina. Vse to je del naložbe vame. Za ravnovesje.”

2. Ostani motivirana

“Moje zdravje, moje stanje duha, občutek, ki ga imaš po vadbi; vse stvari, ki me spodbujajo,da stopim na svojo podlogo ali se odpravim v fitnes. Včasih se že sama misel na telovadbo zdi grozna, vendar samo sebe vedno spomnim na to, kako dobro se počutim potem. Evforično, skoraj!”

3. Prakticiraj jogo

“Moja mama je bila inštruktorica joge, tako da je ta vadba v moji krvi. Všeč mi je intenziven vinyasa trening v temnem prostoru s svečkami, še raje pa imam izvajanje vaj ob hip-hop glasbi. Najbolje!”

4. Meditiraj med vadbo

“Tek je že od nekdaj moja oblika premikajoče meditacije, v kateri resnično uživam, saj mi omogoča, da grem iz svoje glave. Ko snemam serijo Nepremagljivi dvojec v Torontu pa treniram z osebnim trenerjem Craig-om McNamee-jem.”

5. Treniraj s prijateljem

“V Angliji zelo rada treniram z Russell Bateman-om, ustanoviteljem SBC-ja. Kadar sem v Londonu z mojo kolegico Millie Macintosh večkrat obiščeva njegove treninge.”

6. Vzljubi svoje edinstvene poteze

“Ko se pogledam v ogledalo, vidim svoje pege. In obožujem jih.”

7. Ne pozabi dihati

“Počasi in zavedno.”