fbpx

Meghan Markle razkrila, kaj se je zgodilo, ko je prvič spoznala Kate Middleton

V novi dokumentarni seriji Harry & Meghan od princa Harryja in Meghan Markle, je par razkril nekaj informacij o valižanskem princu in princesi (princu Williamu in Kate Middleton).

Preberi si tudi:
Meghan Markle, princ Harry - Modna.si

Izšel napovednik za dokumentarno serijo Meghan Markle in princa Harryja

Prvi napovednik za Netflixovo dokumentarno serijo Meghan Markle in princa Harryja, Harry & Meghan, je bil pravkar razkrit. Vsebuje fotografije para – tako med uradnimi kraljevimi dogodki kot…

Natančneje, par je povedal, kaj se je zgodilo, ko je Meghan prvič srečala Kate.

“Ko sta prišla Will in Kate in sem jo prvič spoznala, sta prišla na večerjo,” je povedala Meghan v premiernih epizodah. “Spomnim se, da sem bila v strganih kavbojkah in bosa.”

“Rada se objemam, vedno sem se,” je dodala. “Nisem se zavedala, da je to res moteče za veliko Britancev.”

“Zelo hitro sem začela razumevati, da je zunanja formalnost, prenesena tudi navznoter,” je rekla.

“Obstaja način bivanja, ki ga ljudje vidijo, potem pa zapreš vrata in se lahko sprostiš,” je dodala. “Ampak ta formalnost se prenaša na obe strani. In to me je presenetilo.”

“Tako smešno je, če zdaj pogledam nazaj, ker zdaj vem toliko,” je nadaljevala. “In zelo sem vesela, da takrat nisem, ker sem bila lahko pristno jaz brez toliko vnaprejšnje pripravljenosti.”

Preberi si tudi:
Meghan Markle, princ Harry - Modna.si

Takšna norija se dogaja okoli princa Harryja in Meghan Markle

Izgleda, da že zelo kmalu prihaja ogromno drame, saj je Netflix pravkar objavil, da bo dokumentarna serija princa Harryja in Meghan Markle, Harry & Meghan, debitirala že čez…