Takšna norija se dogaja okoli princa Harryja in Meghan Markle

Izgleda, da že zelo kmalu prihaja ogromno drame, saj je Netflix pravkar objavil, da bo dokumentarna serija princa Harryja in Meghan Markle, Harry & Meghan, debitirala že čez nekaj dni! Poleg tega pa je bil izdan tudi nov napovednik.

Preberi si tudi:
Meghan Markle, princ Harry - Modna.si

Izšel napovednik za dokumentarno serijo Meghan Markle in princa Harryja

Prvi napovednik za Netflixovo dokumentarno serijo Meghan Markle in princa Harryja, Harry & Meghan, je bil pravkar razkrit. Vsebuje fotografije para – tako med uradnimi kraljevimi dogodki kot…

V dokumentarni seriji brez primere vojvoda in vojvodinja suseška delita drugo plat svoje odmevne ljubezenske zgodbe. Serija v šestih epizodah raziskuje skrivne dni njunega zgodnjega skupnega življenja in izzive, zaradi katerih sta se počutila prisiljena umakniti s svojih vlog v kraljevi ustanovi. S komentarji prijateljev in družine, od katerih večina še nikoli ni javno spregovorila o tem, čemur so bili priča, in zgodovinarjev, ki razpravljajo o današnjem stanju britanskega Commonwealtha in odnosu kraljeve družine do tiska, serija prikaže več kot ljubezensko zgodbo para, ampak prikaže tudi naš svet in naš odnos drug do drugega. Od kritiško hvaljene, dvakrat nominirane za oskarja in dobitnice emmyja režiserke Liz Garbus bo Harry & Meghan razkril še nikoli viden pogled na enega najbolj obravnavanih parov v zgodovini.

V napovedniku se omenja kraljeva družina in zakaj sta se Harry in Meghan umaknila.

“Bolečina in trpljenje žensk, ki se poročijo v to institucijo, ta norost,” je v nekem trenutku omenil princ Harry.

“Prihaja do razkrivanja, a tudi podmetavanja zgodb,” je dejal princ Harry. “Nihče ne pozna celotne resnice. Midva poznava vso resnico.”

Prve tri epizode bodo na sporedu 8. decembra, naslednje tri pa 15. decembra.

Preberi si tudi:
Meghan Markle - Modna.si

Nekdanji britanski policist o smrtnih grožnjah, ki jih je prejemala Meghan Markle

Neil Basu, ki je odstopil s položaja pomočnika komisarja za specializirane operacije na Scotland Yardu, je zdaj spregovoril o “zelo resničnih” grožnjah, ki sta jih vojvoda in vojvodinja…