Otvoritev sedme sezone Drive-in kina v retro slogu z večno Briljantino!

Sedma sezona Drive-in kina Bežigrad se vrača na parkirišče Centra Vič! Vsi ljubitelji filmske umetnosti boste ponovno lahko doživeli edinstveno izkušnjo v udobju vašega avtomobila, kjer se boste pod zvezdnatim nebom prepustili vrhunski filmski izkušnji.

Na parkirišču Centra Vič se bo 17. maja 2024 odvijala pravcata vožnja skozi čas, ki bo v duhu šestdesetih let zagotovo navdušila vse ljubitelje retro kulture. Ob 21. uri se bomo prepustili legendarnemu filmu Briljantina, ob 20. uri pa nas bo ogrevala pristna retro glasba v izvedbi benda, ki bo ustvaril nepozabno nostalgično vzdušje.

Na otvoritvenem dogodku bodo k avtentičnemu drive-in doživetju prispevala tudi starodobna vozila - Modna.si
Na otvoritvenem dogodku bodo k avtentičnemu drive-in doživetju prispevala tudi starodobna vozila (Foto: Matic Kremžar)

Poleg tega bodo svoj delež k avtentičnemu DRIVE-IN doživetju prispevala tudi starodobna vozila, ki se bodo prav tako pridružila otvoritvenemu dogodku. Široko paleto prigrizkov, od pokovke do burgerjev in sladoleda, pa bodo tudi letos kar v avtomobile dostavljala simpatična dekleta na kotalkah.

Program Drive-in kina Bežigrad v maju in juniju ponujal raznoliko izbiro filmskih naslovov, ki bodo zadovoljili širok spekter filmskih sladokuscev.  Predali se boste lahko tako klasičnim naslovom, kot sta legendarna Briljantina in kultni Umazani ples, pa tudi tistim najnovejšim – Furiosa: Del sage Pobesneli Max, Garfield, Podli fantje: Vse ali nič …

Doživite edinstveno filmsko izkušnjo v udobju vašega avtomobila - Modna.si
Doživite edinstveno filmsko izkušnjo v udobju vašega avtomobila (Foto: Matic Kremžar)

Vstopnice za nekatere filme so že v prodaji, na voljo so na spletni strani www.kino-bezigrad.si, fizično na blagajni Kina Bežigrad ter uro pred projekcijo na lokaciji Drive-in kina na parkirišču Centra Vič (do zapolnitve mest).