VIDEO: Beyoncé pokazala, kako skrbi za svoje dolge, zdrave in sijoče lase

Ne, zvezdnica ne nosi lasulje!

Beyoncé je pokazala negovalno rutino za svoje dolge in zdrave naravne lase.

42-letna pevka je na svojem Instagram profilu delila videoposnetek svojega umivanja las, ko njen frizer Neal Farinah uporablja izdelke njene linije za nego las Cécred.

“Tako posebna izkušnja je videti vse vaše #cecredwashday rituale na moji časovnici … Enostavno sem se morala pridružiti z nečim, kar sem imela v arhivu 🥰,” je Beyoncé zapisala v opisu.

“Ohranjanje blond na naravnih laseh 25 let skozi vse moje eksperimentiranje je igralo veliko vlogo pri razvoju izdelkov @cecred. Najtežje je ohraniti barvane lase zdrave in močne, a @cecred je tukaj. Vse kakovostno, brez bližnjic. Čestitke celotni ekipi CÉCRED za prispevek k razvoju nagrajenih izdelkov. 💕 Vesel #cecredwashday! Ti si CÉCRED.”

Beyoncé v videu spregovori tudi o lasuljah: “Stigma in napačno prepričanje je, da ljudje, ki nosijo lasulje, nimajo zdravih in dolgih las. To je glupost, ker to ni nikogaršnja stvar.”

Preberi si tudi:
Beyoncé - Modna.si

Beyoncé za Super Bowl reklamo prejela vrtoglavih 30 milijonov dolarjev!

Gledalci Super Bowla LVIII so bili pretekli konec tedna med drugim deležni redkega humornega nastopa vse bolj skrivnostne Beyoncé, ki je sodelovala s Tonyjem Haleom v reklami za…