fbpx

Umrla priljubljena igralka Kirstie Alley

Kirstie Alley je umrla v starosti 71 let.

Igralka je bila najbolj znana po svoji z emmyjem nagrajeni vlogi v filmu Cheers in v filmski franšizi Glej, kdo se oglaša.

Kirstiejina otroka True in Lillie Parker sta novico potrdila z ganljivo izjavo, ki sta jo delila na njenih profilih na družbenih omrežjih še isti dan po njeni smrti, 5. decembra.

“Vsem našim prijateljem, daleč po vsem svetu … Z žalostjo vas obveščamo, da je naša neverjetna, pogumna in ljubeča mati umrla po boju z rakom, ki so ga odkrili šele pred kratkim,” sta zapisala v izjavi. “Bila je obkrožena z najožjo družino in se borila z veliko močjo ter nam pustila gotovost o njenem neskončnem veselju do življenja in vseh dogodivščinah, ki so pred nami. Ne glede na to, kako ikonična je bila na platnu, je bila še bolj neverjetna mati in babica.”

Poleg prej omenjenih vlog je Kirstiejina kariera vključevala tudi It Takes Two z dvojčicama Olsen iz leta 1995, For Richer or Poorer iz leta 1997 in Drop Dead Gorgeous iz leta 1999. Prislužila si je tudi nominacije za emmyja in zlati globus za svojo komedijo Veronica’s Closet. Leta 2018 je bila tekmovalka v britanski oddaji Celebrity Big Brother in končala kot drugouvrščena.

Preberi si tudi:
Meghan Markle - Modna.si

Nekdanji britanski policist o smrtnih grožnjah, ki jih je prejemala Meghan Markle

Neil Basu, ki je odstopil s položaja pomočnika komisarja za specializirane operacije na Scotland Yardu, je zdaj spregovoril o “zelo resničnih” grožnjah, ki sta jih vojvoda in vojvodinja…