fbpx

Meghan Markle se je vrnila na Instagram!

Sedem let po tem, ko je zaradi kraljeve družine zaprla svoj osebni račun, se je Meghan Markle vrnila na Instagram.

Vojvodinja suseška je svoj novi projekt American Riviera Orchard uradno začela 14. marca z novim profilom. Opis se preprosto glasi: “Avtorica Meghan, vojvodinja suseška, ustanovljena 2024” in vključuje povezavo do spletnega mesta American Riviera, ki pa sam po sebi ne ponuja nobenih informacij, le poziv, da se pridružite čakalni listi.

American Riviera Orchard - Modna.si
(Foto: AmericanRivieraOrchard / Instagram)

Prva objava je skupek devetih fotografij, ki skupaj sestavljajo logotip znamke. Po mnenju ljudi je ime “Ameriška riviera” poklon vzdevku Santa Barbare, ki ji je bil dan zaradi “bujne pokrajine” regije ter njene robustne kulture hrane in vina.

Estetsko “American Riviera Orchard” zelo spominja na vojvodinjin nekdanji lifestyle blog The Tig. O takšnem projektu se govori že več mesecev, potem ko je Meghan pri ameriškem uradu za patente in blagovne znamke vložila vlogo za oživitev različice svojega starega projekta, ki bi vključeval članke in intervjuje o “hrani, kuhanju, receptih, potovanjih, odnosih, modi, slogu, notranjem oblikovanju, življenjskem slogu, umetnosti, kulturi, oblikovanju, ozaveščenem življenju, zdravju in dobrem počutju.”