fbpx

Oboževalci zaskrbljeni za zdravje Kim Kardashian: “Verjetno cel dan ni nič jedla in pila”

Kim Kardashian trenutno polni naslovnice iz različnih razlogov. Poleg tega, da je 43-letna ustanoviteljica znamke Skims sprožila govorice o romanci s športnikom Odellom Beckhamom Jr.-jem, je po nedavnem nastopu na pariškem tednu mode prestrašila svoje oboževalce s svojim videzom.

Ko se je udeležila modne revije Balenciaga za jesen/zima 2024, ki se je zgodila v francoski prestolnici v nedeljo, 3. marca, so oboževalci opazili, da njene roke izgledajo zelo starikave.

Zvezdnica serije The Kardashians se je modne revije udeležila v osupljivi črni čipkasti obleki Balenciaga, ki je objemala postavo, z visokim ovratnikom in odprtim hrbtom. Kim je najprej prišla na naslovnice, ker ji je z obleke visela etiketa Balenciaga.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

Modni spodrsljaj Kim Kardashian na modni reviji Balenciage ni bila napaka?

Kim Kardashian je na modno revijo Balenciage na tednu mode v Parizu prispela v gotski obleki iz sanj Morticie Addams. Kim je 3. marca nosila črno čipkasto obleko…

Poleg etikete pa oboževalci niso mogli spregledati njenih izsušenih, starikavih rok, ko je mahala v kamere. “Resno. Ali so se njene roke namakale v vodi?! Zakaj so njene konice prstov tako nagubane?” je vprašal en zaskrbljeni oboževalec na Redditu, na kar je nekaj oboževalcev poskušalo dati koristne odgovore. “Zgubane konice prstov so lahko tudi zaradi dehidracije. Verjetno ne je in ne pije ves dan pred nastopom, zaradi česar se ji prsti nagubajo,” je ugibal en oboževalec.

Kim Kardashian - Modna.si
Kim Kardashian v Balenciagi (Foto: profimedia)

“Morda je nekoliko dehidrirana, vendar izgleda, da ima tudi nekaj hiperlinearnosti na dlaneh in prstih. To je značilno, če imate kakršno koli obliko atopičnega dermatitisa (ekcem/psoriazo),” je povedal drugi, tretji pa še dodal: “To je del procesa staranja, ki ga ne more skriti ali pred njim zbežati.”

“Potrebuje vodo!” je vzkliknil en uporabnik Reddita, kar je navidez namigovalo, da tudi on meni, da so njene nagubane roke posledica dehidracije. “Da! Izgleda dobesedno izsušena,” se je strinjal drugi, še en pa je komentiral: “Letenje tako daleč in tako pogosto ne dela usluge njenemu obrazu … ali njenim rokam.”