fbpx

Poglej, kje sta bila Gigi Hadid in Bradley Cooper prvič zasačena med poljubljanjem

Gigi Hadid in Bradley Cooper se očitno ne bojita več pokazati naklonjenosti. Par so opazili v četrtek v Via Carota v New Yorku, kjer sta si izkazovala nežnosti, medtem ko sta bila na skupinski večerji z več prijatelji.

Čeprav 49-letni Bradley in 28-letna Gigi še nista javno potrdila svojega razmerja, je jasno, da se njuna romanca razvija. V enem od posnetku lahko vidimo, kako Gigi poljublja Bradleya, slednji pa se smehlja.

Gigi Hadid, Bradley Cooper - Modna.si
Gigi Hadid in Bradley Cooper med poljubljanjem (Foto: Profimedia)

Vir je za ET povedal: “Pogovorila sta se že o njuni skupni prihodnosti in naslednjih korakih. Odlična sta v komuniciranju drug z drugim na zdrav, odprt in pošten način. Navdušena sta nad tem, da gresta naprej.”

Gigi in Bradley sta bila prvič opažena skupaj oktobra 2023, nekaj mesecev po tem, ko so jo nazadnje opazili z Leonardom DiCapriom, s katerim so jo začeli romantično povezovati septembra 2022.

V začetku oktobra 2023 je vir za ET povedal, da se par “druži priložnostno”, vendar je opozoril, da to ni bilo prvič, da sta se družila. “Imata veliko skupnih prijateljev in to ni prvič, da sta preživela čas skupaj,” je dodal vir. “Oba imata podobno osebnost, saj sta zabavna in igriva, oba pa sta tudi šaljivca. Drug ob drugem se dobro počutita.”

Preberi si tudi:
Gigi Hadid, Bradley Cooper - Modna.si

Bradley Cooper in Gigi Hadid prvič v javnosti z roko v roki

Bradley Cooper in Gigi Hadid že več mesecev netita govorice o njuni romanci, nihče od njiju pa še ni javno potrdil, da bi se karkoli pletlo med njima.…

Bradley je pred tem štiri leta hodil z Irino Shayk, junija 2019 pa sta naznanila, da se razhajata. Skupna imata 6-letno hčerko Leo De Seine, ki se jima je rodila marca 2017.

Gigi pa je pet let hodila s pevcem skupine One Direction Zaynom Malikom, s katerim sta konec leta 2021 dokončno prekinila razmerje. Pred razhodom je par pozdravil zdaj 3-letno hčerko Khai.

Februarja je vir za ET povedal, da sta Gigi in Bradley “zaljubljena.”