fbpx

Kdo je Rose Hanbury? Vse o kraljevih govoricah in aferi

V medijih se polg imena princ William občasno pojavi tudi eno ime, ki pa ni Kate Middleton, ampak Lady Rose Hanbury in čas je, da izvemo malo več o njej.

40-letna markiza Cholmondeleyja je leta predmet neutemeljenih govoric, da ima afero s princem Williamom. Govorice so se znova pojavile med vsemi vprašanji o tem, kje je Kate zadnje dni.

Čeprav dokazov o aferi ni, pa je ime Rose zaradi teorij in špekulacij na spletu in na naslovnicah revij trenutno po vsem svetu.

Rose je pravzaprav povezana s kraljico Elizabeto in njen sin Oliver je bil lani izbran za vlogo pri kronanju kralja Charlesa.

Torej, kdo je Rose in kako je povezana s kraljevo družino?

Rose je nekdanja manekenka, ki že več kot desetletje prijateljuje z Williamom in Kate. Domneva se, da sta Rose in njen mož David Cholmondeley, sedmi markiz Cholmondeleyjev, v preteklih letih hodila na dvojne zmenke s kraljevim parom. Videli so ju tudi na več državnih dogodkih s kraljevo družino.

Spodaj je nekaj naključnih dejstev o Rose:

  • Povezana je s kraljico Elizabeto – Njena babica, Lady Elizabeth Lambert, je bila ena od družic na poroki pokojne kraljice.
  • Rose je svojega moža Davida spoznala leta 2003, poročila pa sta se leta 2009, le dan po objavi zaroke.
  • Zakonca Cholmondeley sta starša treh otrok – 13-letnih dvojčkov Aleksandra in Oliverja ter sedemletne Iris.
  • Rose ima dom v Norfolku, ki je zelo blizu mesta, kjer imata dom William in Kate.
  • Pred leti so krožile govorice, da sta se Rose in Kate “sprli”, vendar se je zdelo, da je bilo to ovrženo z Roseinim nastopom na kraljevih dogodkih in vlogo njenega sina pri kronanju.