Met Gala 2022: Kim Kardashian v ikonični obleki, ki jo je nosila Marilyn Monroe

Sinoči se je v muzeju Metropolitan Museum of Art v New Yorku zgodila Met Gala 2022. S svojim videzom je vse šokirala Kim Kardashian, saj je na rdečo preprogo stopila v originalni obleki, ki jo je nosila Marilyn Monroe med izvedbo pesmi “Happy Birthday Mr. President”, ki jo je 19. maja 1962 zapela takratnemu predsedniku Johnu F. Kennedyju.

41-letna zvezdnica je sicer originalno obleko lahko nosila le nekaj minut, za fotografiranje na rdeči preprogi, nato pa se je morala preobleči v repliko, saj jo je bilo osebje iz muzeja Ripley’s Believe It or Not pripravljeno vzeti nazaj.

“Izjemno spoštljiva sem do obleke in do tega, kaj pomeni za ameriško zgodovino. Nikoli ne bi želela sedeti v njej ali jesti v njej ali da bi imela kakršnokoli tveganje, da bi jo poškodovala in ne bom nosila ličil za telo, kot jih običajno,” je Kim povedala za Vogue. “Vse je moralo biti posebej časovno urejeno in morala sem vaditi hojo po stopnicah.”

Preberi si tudi:
Razkrita šokantna cena vstopnice za prireditev Met Gala!

Razkrita šokantna cena vstopnice za prireditev Met Gala!

Te je kdaj zanimalo, kakšna je cena za udeležbo na vsakoletni težko pričakovani prireditvi Met Gala? No, odgovor je: ogromna! Če imaš srečo, da si povabljen na največji…