Mila Kunis in Ashton Kutcher drugič postala starša!

Čestitk za Milo Kunis in Ashtona Kutcherja kar ni in ni konec! Srečni par je pred kratkim pozdravil svojega drugega otroka. 30. novembra je na svet prijokal zdrav fantek, za katerega imena pa še nista želela razkriti. Kunis-Kutcher gospodinjstvo bo od zdaj naprej še bolj divje, saj ju doma že čaka 2-letna hčerka Wyatt Isabelle.

Par je Milino nosečnost z drugim otrokom potrdil letošnjega junija, igralec pa je ponesreči razkril spol drugega otroka v oddaji Today show v začetku jeseni. “Wyatt pokaže s prstom na Milin trebuh in reče ‘majhen bratec’, potem pa pokaže na očeta in reče ‘pivo'” se je šalil in ne zavedal, da je s tem celotnemu svetu razkril, da je na poti fantek.

Novico je nato potrdil v oddaji Late Night with Seth Meyers in dodal, da si je sam precej bolj želel še eno hčerko, da bi se lahko z Milo ponovno trudila za fantka. “Želel sem si punčko, ker – prvo kot prvo, najina prvorojenka je neverjetna – sem ugotovil, da če bi bil tudi drugi otrok punčka, bi mi Mila morda pustila, da poskusim še v tretje spočeti fantka. Zdaj pa pojma nimam! Morda si ne bo želela nobenega več. Jaz bi jih rad imel 12, zdaj pa … ne vem kako bo.” se je pošalil igralec.