To so modeli čevljev, ki bodo letos najbolj opazni na modnih ulicah

Naj dvigne roko tista, ki je že malo naveličana vsakodnevnega nošenja debelih nogavic in škornjev. Obdrži roko v zraku, če že komaj čakaš na spomladansko-poletne pedikure! Draga moja, nisi edina. To je sedem trendov, ki bodo letos kraljevali na čevljih.

Karkoli v žametu

Ne, ta razkošna tkanina ne bo modna samo v hladnem delu leta (in ne samo na gležnarjih in škornjih). Pričakuj, da bo ta plišast trend ostal med nami skozi celo leto na copatih, supergah in sandalih s platformo.

Karkoli z zaponko

Ja, ja, brez skrbi, tvoje najljubše balerinke za zavezat bodo še vedno zelo modne. Ampak to ‘edgy’ nadgradnjo lahko opazimo na skorajda vseh modelih čevljev, zato nikar ne bodi presenečena, če se boš kar naenkrat znašla v balerinkah s punkovskim pridihom.

Športni natikači

Ti športni natikači nas spremljajo že leta, vendar pa so jih šele slavne zvezdnice kot so Rihanna, Kaley Cuoco in še mnoge druge naredile super modne. In ne samo to, tudi noro udobni so.

Karkoli v kovinskih barvah

Govorimo o obračanju glav! Letošnja kožna je zlata, srebrna ali katerakoli druga svetleča barva. Vsi kovinski odtenki se odlično ujamejo s praktično vsemi oblačili v tvoji omari (in jih popestrijo).

Zabavni detajli

Novo leto se bo vrtelo okoli obeskov za srečo, domiselnih vzorcev in našitkov, ki bodo dobrodošla nadgradnja klasičnim belim supergam.

Natikači

Spredaj zaprti natikači so na ulicah kraljevali že lansko leto in nič drugače ne bo niti letos. Če še nimaš svojega para, si ga hitro omisli. Tvoji gležnji ti bodo zelo hvaležni.

Salonarji z odprto peto

To so čevlji, ki jih je nosila tvoja babica, ampak posodobljeni. Salonarji z masivno peto so dobili nadgradnjo v obliki dveh različnih barv in semiš materiala, ki bi jih z veseljem nosila tudi sama Coco Chanel.

Ne spreglej tudi trikov, s katerimi bodo tvoji čevlji vedno izgledali kot novi!