fbpx

Modna jesen: Zalando predstavlja najnovejše dizajnerske trende!

Najnovejša kampanja Zalando designer z naslovom “PORTRETI NOVE GENERACIJE“ črpa svoj navdih iz sveže skupine kreativcev.

  • Pariški stilist, Edem Dossou, je skupaj s svojo kreativno skupino prijateljev, kot so Justin French, Laurence Kleinknecht, Dourane in Melissa Bon, ekskluzivno za Zalando pripravil izbrani nabor najnovejših dizajnerskih trendov.
  • Multi-disciplinirani umetniki ostajajo zvesti svojim edinstvenim osebnim slogom in dizajnerskim videzom znamk A.W.A.K.E. MODE, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO in Proenza Schouler, ki so na voljo na Zalando.

Zalando, vodilna platforma za modo in lifestyle v Evropi, je izdala novo kampanjo z naslovom “PORTRETI NOVE GENERACIJE“. Kampanja v ospredje postavlja najbolj zaželene videze iz nabora Zalando Designer, ki jih je stilirala navdihujoča skupina kreativcev iz modne industrije.

Novo sodelovanje prinaša sveže ideje in navdihujoče ter drzne modne videze. Pariški stilist, Edem Dossou, je povabil svoje bližnje prijatelje, kot so fotograf Justin French, svetovalka Laurence Kleinknecht, kasting direktorica in DJ-ka Dourane ter model in pevka Melissa Bon, da za Zalando Designer delijo svoje edinstvene osebne modne sloge. Nova generacija mode je upodobljena v klasičnem stilu yearbooka v outfitih trenutno največjih dizajnerskih znamk na Zalandu, vključno z: 3.1 Phillip Lim, A.W.A.K.E. MODE, Bally, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO, Paco Rabanne, Proenza Schouler, Rokh in Vivienne Westwood.

Melissa Bon, model in pevka je o svojem modnem slogu povedala:

Za vrhunski, brezskrben stili je potrebna kombinacija svojih najboljših osnovnih kosov, ki se ti prilegajo tako, da se počutiš odlično ter so tudi ustvarjeni iz zelo kakovostnih materialov.”

Dourane, kasting direktorica, model in DJ-ka pa o svojem izstopajočem modnem stilu pravi:

“Moj dnevni stil najbolje navdihujejo ljudje, ki so del mojega vsakdana: neznanici na ulici, prijatelji, družina… V bistvu vse, kar ujame moj pogled. Rada povzdignem svoj stil skozi ohranjanje pristnosti. Če bi morala povzeti svoj stil, bi ga poimenovala flexitarian!”

Kampanja v ospredje postavlja tako individualne, kot tudi skupinske portrete, ujete v objektiv fotografa Justina Frencha, v videzih pod taktirko stilista Edema Dossouja in v produkciji Kitten Productions. Kampanja bo potekala na lastnih kanalih Zalando, kot so spletna stran in družbena omrežja, od 19. septembra do 2. oktobra 2022.

Kategorija Zalando Designer je destinacija za prestižen modni navdih, kjer lahko potrošniki najdejo in nakupujejo tako uveljavljene, kot tudi nove znamke. V svojem naboru ponuja dizajnerske znamke, kot so Missoni, Erdem, gcds, David Koma, Staud, 032C, Mansur Gavriel in MM6, prav tako pa tudi znamke Victoria Beckham, Proenza Schouler in Roksanda. Namen kategorije Zalando Designer je postati izbrana destinacija tako za kupce, kot tudi znamke, skozi spodbujanje trajnosti, raznolikosti in vključenosti.