Razkrito! Khloé Kardashian zavrnila zaroko Tristana Thompsona

Khloé Kardashian spregovorila o trenutku, ko jo je Tristan Thompson zaprosil za roko.

Med drugo epizodo druge sezone resničnostne serije The Kardashians, je 38-letna resničnostna zvezdnica razkrila, da jo je 31-letni NBA igralec pred skoraj dvema letoma zasnubil, ona pa ga je zavrnila.

Med klepetom s Kim Kardashian je Khloe govorila o tem, kako jo je Tristan decembra 2020 zasnubil, ona pa se je odločila, da o tem ne bo povedala svoji družini.

“Dejstvo, da te je zaprosil in nam nisi nikoli povedala,” je 41-letna Kim rekla Khloé. “In nekaj mesecev kasneje sem ga vprašala … noč po tem, ko sem mislila, da se je to zgodilo in on je rekel: ‘Oh, to sem naredil pred meseci, vam ni povedala?'”

V pogovoru se je Khloé spomnila tudi svoje reakcije na Tristanovo zaroko, ki se je zgodila tri mesece preden se je Tristan na skrivaj zapletel z Maralee Nichols, s katero je nato dobil otroka.

Preberi si tudi:
Tristan Thompson priznal tudi TO očetovstvo!

Tristan Thompson priznal tudi TO očetovstvo!

In se javno opravičil Khloé Kardashian. Tristan Thompson je končno potrdil, da je Maralee Nichols rodila njegovega otroka, kar je en mesec po tem, ko je vložila tožbo…

“Rekla sem, ‘Moram biti prepričana, da je to popolnoma drugačno razmerje, ker želim biti ponosna na to, da lahko rečem, da sem zaročena s komerkoli,'” se je spominjala Khloé. “In zato sem rekla: ‘Ni mi udobno, da to zdaj sprejmem, ker nisem navdušena na tem, da bi povedala svoji družini.'”

Nadaljevala je: “In ne glede na to, kako boleče je bilo zanj to slišati, je bila resnica. Nikoli ne bom nečesa sprejela ali nekomu dajala lažnega upanja in to sem mu povedala.”

Se je pa Khloé kljub temu kasneje odločila, da ima s Tristanom še enega otroka.

Preberi si tudi:
Khloé Kardashian in True Thompson

Khloé Kardashian se je razšla s skrivnostnim fantom in drugič postala mamica

Več mesecev so krožile govorice, da je Khloé Kardashian v razmerju z zasebnim vlagateljem, vendar naj bi razmerje malo pred rojstvom drugega otroka prekinila. E! News poroča, da…